Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tot ce trebuie să faci pentru o relansare responsabilă a afacerii

Impactul crizei COVID-19 nu a constat doar efectele financiare resimțite în lunile de izolare. O serie de situații de alertă se întâlnesc acum în majoritatea operațiunilor economice care presupun contact direct între colegi sau direct cu clienți, iar o relansare responsabilă a afacerii reprezintă un punct cheie pentru orice antreprenor.

Ghidaj suplimentar

Pe lângă noile legi și ordonanțe adăugate în față acestui pericol fără precedent, reprezentat de pandemia COVID-19, sunt destule sfaturi de care un antreprenor nu se poate lipsi atunci când este vorba de a-și proteja atât investia materială, cât și capitalul uman alocat acesteia.

O parte din acestea le vei putea consulta pe platforma relansareresponsabila.ro, un adevărat ghid de supraviețuire în vremuri tulburi precum acestea.

Parteneri de renume

De altfel, programul “relansareresponsabilă.ro”, inițiat de clinica OK Medical, specializată în servicii medicale de nișă, are meritul de a fi coagulat un spectru larg de parteneri, cu vastă expertiză în domeniul sănătății.

Cele mai citite articole

Astfel, sub această umbrelă, experți din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății, ai guvernului SUA, din partea Centrului European de prevenire și combatere a bolilor, dar și din alte instituții de renume oferă cele mai bune sfaturi pentru antreprenori și manageri pentru a ajuta la limitarea numărului de cazuri de coronavirus și a păstra activitatea într-o firmă sau o instituție.

Spectru larg de activități

Ghidajul oferit în cadrul proiectului relansareresponsabila.ro se adresează unui spectru larg de activități, incluzând instituții de stat sau private din “prima linie” așa cum sunt: spitalele și mergând până la zona de servicii cu publicul, HoReCa, transporturi sau producție.

Urmând exemplele adăugate pe pagina proiectului relansareresponsabila.ro vei află cele mai sigure căi de a păstra fluxul normal de activitate în locațiile deținute de compania ta, dar și cât de important se dovedește instructajul constant pentru angajații firmei..

Prevenția, măsură de bază

Măsurile la care un antreprenor poate recurge pentru a ține COVID-19 departe de locația unde își desfășoară activitatea sunt bazate pe studii de caz derulate în primele luni ale pandemiei, dar și pe ceea ce a fost observat în timpul altor evenimente similare, dar cu impact mai redus din punct de vedere al ariei acoperite.

Toate detaliile oferite de platforma relansareresponsabila.ro indică faptul că prevenția rămâne o măsură de bază în întreținerea sănătății angajaților sau a beneficiarilor de servicii. Purtarea măștilor, distanțarea socială, adăugarea unor echipamente speciale de protecție, acolo unde este cazul, și testarea constantă a personalului sunt punctele forte prin care managerii pot combate această amenințare.

Cele mai citite articole