Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
banner
banner

Putini sunt “oamenii alesi” care pot vedea si interpreta anumite semne in viata de zi cu zi. Numerele repetitive (11:11, 222, 1234, 555, 17:17) care le apar pe ceas sau pe bonurile de cumparaturi nu sunt simple coincidente. De asemenea, penele, monedele gasite si diferite alte obiecte au rolul de a face constienti pe “cei alesi” ca pot comunica cu ingerii sau ca pot intelege mult mai bine secretele Universului. Folosind intuitia la cote maxime prin lecturarea unor carti de spiritualitate, oamenii isi pot manifesta dorintele, isi pot gasi calea in viata si indrumarea spirituala de care au nevoie.

Cum te ajuta lecturarea unor carti de spiritualitate despre ingeri?

Persoanele care vor sa ia viata ca atare si sa isi dedice tot timpul muncii, cresterii copiilor si activitatilor gospodaresti sau distractiei, cu siguranta nu vor gasi aceste carti de spiritualitate utile. Insa, persoanele care stiu ca scopul lor in viata este unul mai inalt si plin de semnificatii, cei care se afla in plina trezire spirituala sau cei care sunt pur si simplu curiosi asupra a ceea ce exista dincolo de lumea materiala vor aprecia cu siguranta aceste carti pline de intelesuri ascunse si de tehnici de inaltare a spiritului.

Cartile despre folosirea intuitiei si cele despre ingeri sunt cele mai des cautate de catre cumparatori. Modul de comunicare cu ingerii, ajutorul si miracolele primite de la acestia, precum si tehnica de vindecare pe care cartile o propun ajuta cititorii sa isi schimbe complet viata. Titluri precum “Transforma-ti convingerile, transforma-ti viata”, “Miracolele Arhanghelului Mihail. Un indrumar despre ingerul curajului, protectiei si pacii” sau “ Invata cum sa comunici cu ingerii in 21 de zile” pot deveni carti de capatai.

Cartile de spiritualitate dedicate lucratorilor cu lumina

Celebrele carti pentru “lightworkers” sau lucratorii cu lumina sunt menite sa le aduca tuturor celor care sunt interesati de metode de vindecare, divinatie sau motivatie o noua perspectiva asupra vietii si scopului pe care acestia il au.

banner
banner

Cartile de spiritualitate ii invata pe lucratorii de lumina cum sa lucreze cu cristalele in 21 de zile, cum sa isi transforme viata si sa elimine stressul, cum sa isi descopere adevaratul tel si scop in viata, dar si cum sa se vindece si sa ii vindece pe altii folosind medicina energetica a amerindienilor.

Cartile de spiritualitate dedicate rugaciunii

O alta tema importanta abordata in cartile de spiritualitate este rugaciunea. Aceste carti ii invata pe cititori cum sa isi urmeze intuitia prin raspusurile primite la rugaciunile lor, cum sa isi binecuvanteze hrana, copiii, dar si cum sa comunice cu Dumnezeu intr-un mod simplu si lipsit de implicatii de orice fel.

Totodata, aceste carti dedicate rugaciunii prezinta cititorilor mantre vindecatoare. Mantrele sunt tot un fel de rugaciuni, enunturi sacre cu o putere spirituala mare si cu virtuti terapeutice importante. Mantrele sunt adaptate pentru diferite situatii din viata cotidiana, de la vindecarea de boli si blocaje, pana la obtinerea de protectie si purificare, putere sexuala intensa, stima de sine si vitalitate.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!