Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
banner
banner

Eventus Mobili este o firmă a cărei principală zonă de dezvoltare este închirierea de  mobilier pentru diferite evenimente, închirierea de echipamente legate de organizarea și gestionarea evenimentelor private și corporative, expoziții, standuri de expoziții, scene și multe altele. Îți poate  oferi o soluție completă pentru evenimentul tău. 

Eventus Mobili are în dotarea sa mobilier extrem de elegant precum și elemente de design, a căror capacitate este de a modula, personaliza și transforma locul în diferite culori luminoase, potrivite pentru evenimente de orice tip. 

Firma de închiriere de mobilier pentru evenimente te va ajuta în gestionarea proiectelor complexe, inclusiv efecte audio și vizuale speciale și tot ce ai nevoie pentru ca evenimentul să fie perfect. Profesionalismul și anii de experiență, garantează liniștea sufletească în organizarea și coordonarea evenimentului tău, deoarece fiecare dintre angajamente este însoțit de o planificare atentă, o organizare detaliată și o execuție perfectă.

Securitate tehnică 

În plus, și pentru confortul tău, Eventus Mobili îți poate face evenimentul de neuitat, adăugând o notă de iluminare spectaculoasă, care va contribui la finisarea finală și transformarea spațiului. Dacă ai nevoie de un sunet de prezentare pentru conferință, prelegere sau un sunet perfect pentru o petrecere privată, firma de închiriere de mobilier îți va oferi o echipă de profesioniști care să aibă grijă de starea oaspeților și prietenilor tăi. Eventus Mobili îți poate oferi pe deplin evenimente de natură diferită: concerte, petreceri, conferință de presă, evenimente corporate și private, seminarii, prezentări, cocktailuri, campanii publicitare etc.

banner
banner

Vizualizare și proiect

Eventus Mobili oferă clienților săi posibilitatea de a pregăti vizualizări 2D și 3D, prezentând în detaliu viitoarea viziune interioară a locației alese pentru un eveniment corporativ, pe care apoi o și realizează. Cu mulți ani de experiență și atenție la detalii, evenimentul tău va deveni unic și frumos. Decorul floral și tematic va oferi eleganță extravagantă și design elegant evenimentului tău corporativ, privat sau de nuntă. Vei fi ajutat la alegerea mobilierului perfect care să îndeplinească cerințele pentru tipul de eveniment pe care dorești să îl susții. Într-o societate ca a noastră, în care imaginea devine din ce în ce mai importantă, Eventus Mobili știe să se diferențieze de concurenții săi, prin originalitate și eleganță, pentru a se poziționa în cel mai bun mod, fiind capabilă să ofere personalizarea fiecărui produs în funcție de fiecare client.

Cu cât evenimentul este mai mare, cu atât mai multe griji cad pe umerii organizatorilor. Pentru ca sărbătoarea să decurgă bine și să fie ireproșabilă, este necesar să te gândești la toate din timp până la cel mai mic detaliu: locul de desfășurare, numărul de invitați, decorul, mobilierul și alte cerințe necesare. Mobilierul este unul dintre elementele cheie în organizarea oricărui eveniment. Indiferent dacă este o petrecere de seară, o recepție de afaceri sau doar un eveniment corporativ, oaspeții trebuie să se simtă bine, având întotdeauna o cantitate suficientă de mobilier.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!