Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Unde poți organiza o cină cu familia în București – TOP 4 locații cu care nu dai greș!

Bucureștiul, capitala vibrantă a României, este cunoscută pentru bogăția sa culturală, dar și pentru varietatea sa culinară. Tocmai de aceea, atunci când vine vorba despre organizarea unei cine cu familia în București, opțiunile sunt nelimitate. Astfel, pentru a te ajuta să alegi locul ideal pentru o cină cu familia ta, iată câteva locuri unde poți savura o masă delicioasă și unde poți petrece timp de calitate cu cei dragi.

1. Berăria H – mereu o alegere înțeleaptă

Dacă ești în căutarea unei experiențe autentice și pline de savoare, Berăria H este una dintre cele mai bune opțiuni din București. Situată în inima orașului, pe Șoseaua Kiseleff nr. 32, această berărie tradițională românească îți oferă atmosfera caldă a unei berării autentice și bucate tradiționale delicioase. Acest restaurant din București are un meniu bogat care cuprinde preparate tradiționale românești, de la mici și sarmalne, până la ciorbe sau desert. În plus, selecția lor de bere artizanală este impresionantă, oferindu-ți ocazia să încerci sortimente locale și internaționale. Mai mult decât atât, este un local mare, unde poți rezerva din timp o masă și ar fi indicat să o faci, căci mai mereu este plin de oameni, fiind atât de îndrăgit.

2. Caru’ cu bere – nu dai greș aici

Dacă preferi o ambianță mai elegantă și sofisticată pentru cina cu familia, Restaurantul Caru’ cu Bere este alegerea potrivită. Aflat în centrul istoric al Bucureștiului, pe Strada Stavropoleos nr. 5, acest restaurant emblematic îți va oferi nu doar o masă delicioasă, ci și o incursiune în atmosfera boemă a Bucureștiului interbelic. Meniul lor cuprinde preparate tradiționale românești și internaționale, preparate cu ingrediente proaspete și de calitate superioară, astfel că fiecare membru al familiei va avea o varietate de opțiuni din care poate să aleagă. Mâncarea este delicioasă, iar atmosfera este una relaxantă, potrivită pentru o seară cu familia. 

3. Benihana – JW Marriott

Pentru cei care apreciază bucătăria internațională și vor să încerce preparate din diverse colțuri ale lumii, recomandăm restaurantul Benihana, situat în incinta hotelului JW Marriott, pe Calea 13 Septembrie nr. 90. Aici vei avea oportunitatea să vezi bucătari talentați pregătind feluri de mâncare japoneze într-un mod spectaculos, chiar în fața ta. De la sushi proaspăt și până la fripturi delicioase, meniul lor variat va satisface gusturile fiecărui membru al familiei. Prin urmare, dacă ai o familie care apreciază mâncarea japoneză, un astfel de loc poate fi o alegere bună pentru a lua o cină relaxantă cu familia.

4. Trattoria II Calcio – pentru iubitorii de pizza și paste

Cele mai citite articole

Pentru cei care adoră bucătăria italiană autentică, Trattoria Il Calcio este alegerea perfectă. Situată pe Strada Visarion nr. 13, această trattorie mică și primitoare îți va oferi cele mai bune preparate italienești, de la paste și pizza până la fructe de mare proaspete. Atmosfera intimă și servirea impecabilă vor transforma cina cu familia într-o experiență memorabilă. În plus, cine poate spune nu atunci când este vorba despre pizza?

În concluzie, Bucureștiul oferă o varietate impresionantă de restaurante și berării unde poți organiza o cină delicioasă cu familia. Fie că preferi bucatele tradiționale românești, preparatele internaționale sau gusturile rafinate ale bucătăriei italiene, vei găsi întotdeauna locuri minunate care să îți satisfacă papilele gustative și să îți ofere momente de bucurie alături de cei dragi.

Poftă bună și momente frumoase alături de familie!

Sursa foto: Magneto.ro.

Cele mai citite articole