Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Secretul ascuns al covoarelor din cazinouri

Nu credeam că o să vină și ziua aceasta, dar iată-ne aici discutând din nou despre cazinouri și despre cele mai ciudate detalii care te pot surprinde pentru că nu le știai despre modul în care cazinourile funcționează. Avem așadar câteva lucruri de spus până și despre covoarele folosite la decorarea cazinourilor și despre cum un cazino se folosește de simțurile și viziunea ta asupra lucrurilor pentru a te face să pariezi mai mult. Dacă ai mai citit câteva dintre articolele noastre, știi cu siguranță faptul că un cazino fizic se folosește de tot felul de trucuri pentru a-și manipula jucătorii. Unul dintre aceste trucuri este chiar crearea unei atmosfere ciudate, intimidante și ușor diferite pentru ca jucătorii să fie mai atrași de unele jocuri, să parieze mai mult sau chiar să petreacă mai mult timp la jocuri.

Covoarele fac și ele parte din acest ansamblu, iar în articolul de astăzi nu vom discuta despre un bonus la validarea contului, ci despre cum sunt folosite covoarele sau cum cred criticii că sunt folosite pentru a se juca cu mintea unui gambler.

Mitul covoarelor

Pentru început, să discutăm despre mitul care se tot învârte în jurul covoarelor de cazino și care este povestea propagată în acest sens. Dacă nu ai mai călcat niciodată într-un cazino fizic renumit, probabil nu știi că orice covor din interior este plin de culori, detalii și un design foarte interesant. Sunt foarte puternic decorate, au culori efervescente și te îndeamnă cumva să le privești. Mitul din spatele unui covor foarte detaliat, cu multe culori și detalii stă în simplul fapt că datorită unui design extrem de complex și foarte atractiv, gestionarea timpului petrecut în cazino ar fi cu mult mai dificilă din partea jucătorilor. Practic, cu cât un covor este mai colorat și cu elemente mai șocante din punct de vedere al design-ului, cu atât sunt șanse mai mari ca jucătorii să capete o confuzie neintenționată, dar care se instalează într-un fel sau altul în mintea lor.

De la mit la realitate este drum lung, dar cu siguranță au existat câteva păreri care vorbeau despre faptul că niciun cazino nu intenționează să se folosească de covoare pentru a-și manipula jucătorii. Adevărul este cu siguranță la mijloc pentru că există un motiv interesant pentru care toate cazinourile fizice care urmăresc venituri cât mai mari folosesc aceeași strategie când vine vorba de aceste covoare. Doar în cazinourile fizice găsești asemenea covoare și trebuie să existe un motiv pentru asta. În același timp, este aproape imposibil să găsești o explicație logică sau să stabilești acest lucru despre operatorii de jocuri online având în vedere că niciunul nu ar recunoaște o asemenea practică.

Conspirația

Cele mai citite articole

Conspirația se propagă în continuare, motiv pentru care ne aflăm și noi astăzi aici vorbind despre ea. Cu toate acestea, este mai mult decât interesant faptul că patronii de cazinouri mari vorbesc ocazional despre modul în care aleg covoarele pentru noile lor centre de jocuri de noroc forțând astfel această practică a conspirației. Lucrurile stabilite în mod public și prin viu grai spun că operatorii de cazino nu intenționează să se joace cu mintea jucătorilor și nici să le influențeze într-un mod sau altul regimul de pariere. Covoarele colorate nu influențează cu nimic modul în care jucătorii pariază, ci doar compun un cadru ideal pentru ca pariurile să fie plasate într-un mod mai interesant. Cazinourile sunt oricum locuri luxoase care investesc în imagine.

Prin urmare, conspirația nu se propagă decât cu un motiv foarte simplu ce poate fi explicat prin nevoia de a crea o controversă. Este o poveste care are șanse destul de mari să fie adevărată și mai mult decât atât, este o poveste care deja este pe buzele tuturor când vine vorba de jocurile de noroc. Oricum toată lumea crede că echipele de administrare a cazinourilor caută mereu modalități de a influența comportamentul jucătorilor, deci de ce nu ar fi și covoarele unul dintre aceste moduri? O conspirație corectă, bazată pe acțiuni similare care nu face decât să creeze vuiete.

Secretul bine păstrat

Un secret care a rămas totuși foarte bine conservat este unul dintre efectele care s-au dovedit favorabile cazinourilor atunci când covoarele au design-uri ce creează confuzie. De exemplu, un covor cu o iluzie optică foarte puternică, amplasată într-un labirint de câteva sute de aparate cu păcănele te va face să crezi că ești prins într-un oarecare loc, fiind foarte dificil să găsești o ieșire. Un lucru care s-a dovedit a fi adevărat este acela că jucătorii se simt ușor dezorientați când vor să plece din cazino, lucru care se petrece mai degrabă la nivel subconștient.

Concluzie

În spiritul propagării acestei conspirații, vom spune și noi că este loc pentru ca unele afirmații despre covoare să fie adevărate. Având în vedere că pentru majoritatea dintre noi, cazinourile fizice de lux nu sunt atât de accesibile, primul contact cu un ansamblu de factori olfactivi poate avea influențe. Tu ce crezi?

Cele mai citite articole