Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piața de locuri de muncă în Năvodari este tot mai variată și se găsesc oferte în domenii diverse, din sectorul industrial sau medical, până la vânzări sau domeniul auto. Companiile locale sunt în căutare de profesioniști și tineri entuziaști, doritori să învețe o meserie.

Tehnicienii, instalatorii, inginerii chimiști, dar și candidații cu experiență în comerț, vânzări sau horeca pot găsi noi locuri de munca Navodari. Oferta de lucru este mai variată și curând se va diversifica pe măsură ce angajatorii locali se pregătesc pentru un nou sezon estival.

Inginer chimist și operator de date – combinatul de îngrășăminte chimice

Unul dintre cei mai mari angajatori din zona Năvodari oferă două locuri de muncă pentru un ingier sau laborant chimist și pentru un operator introducere de date.

Postul de inginer chimist se adresează în primul rând candidaților cu experiență în domeniu, care știe să organizeze munca într-un laborator și raportează sub semnătură întreaga activitate și rapoartele de calitate a produselor pe care trebuie să le analizeze. Salariul este ofertant și sunt așteptați la interviu candidați din Năvodari și din întreg județul care se pot reloca în Năvodari.

De asemenea, este necesară experiența și pentru candidații interesați de postul de operator introducere date. Cu toate acestea, sunt încurajați și candidații mult mai tineri să vină la interviu. Candidatul potrivit trebuie să fie deosebit de bine organizat, rezistent la stres și responsabil, deoarece va ține evidența mărfurilor care intră și ies din combinat, cântărește camioanele și se ocupă de documentele necesare pentru expedierea produselor.

Operator instalații GPL – Midia Năvodari

O companie locală care se ocupă de încărcarea și descărcare de gaz lichefiat caută un operator de instalații cu studii tehnice și experiență minimă. Este un post de lucru care presupune multă responsabilitate, abilități tehnice pentru lucrările de mentenanță, reparații și verificări periodice, precum și intervenția rapidă în cazul unor avarii sau defecțiuni.

Vânzător și asistenți manager – magazin de tip discount

Cele mai citite articole

Unul dintre cele mai populare magazine de tip discount din țară, angajează pentru locația sa din Năvodari un vânzător, un manager adjunct și un asistent manager. Sunt așteptați la interviuri tineri începători, dar și persoane cu experiență în domeniu, candidați din Năvodari, dar și din localitățile vecine. Cunoașterea limbii engleze și a limbii germane constituie un avantaj pentru cei care doresc să candideze pe posturile de asistent manager sau manager adjunct, iar experiența profesională relevantă și abilitățile de conducere a unei echipe sunt apreciate.

În funcție de post, salariul este unul motivant, iar compania oferă tichete de masă, asigurare medicală, tichete de cadou și zile de concediu în plus.

Terapeut spa – hotel de cinci stele

Unul dintre cele mai vechi hotelurile de cinci stele din Năvodari caută un terapeut pentru centrul spa, cu diplomă recunoscută de Ministerul Muncii și certificat în masaj și terapii complementare. Este important pentru candidat să aibă experiență și să vorbească bine limba engleză.

Postul presupune cunoștințe de masaj terapeutic, de relaxare, drenaj limfatic, deep tissue, masaj suedez, terapii corporale și reflexoterapie, iar salariul se oferă în funcție de aptitudini și experiență.

Candidații care caută oferte de muncă în județul Constanța, Navodari sau în vecinătate ca locuri de munca Medgidialocuri de munca Urziceni, sunt așteptați de companiile locale să descopere noi oportunitati de angajari pe platforma de recrutare www.ejobs.ro.

Posturile disponibile includ sunt pentru tot felul de meserii ca sofer cat Bstivuitorist, sau de specializare precum consilier juridic, sau stagii de internship. Angajatorii cauta candidati cu educatie medie care sunt dispusi sa se implice in diferite proiecte si sa progreseze.

Cele mai citite articole