Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Laptele praf Hipp adaptat nevoilor bebelusului tau

Ai acordat atenție cu ce începe orice afacere de succes? Povestea este certă – cu o idee genială. Afacerea de familie HiPP nu face excepție de la această regulă. Mâncarea „Hipp” s-a născut din întâmplare când Joseph Hip a făcut prima făină de terci pentru bebeluși, din biscuiți zdrobiți. Acest lucru era necesar, deoarece soția lui avea o problemă la alăptarea gemenilor. 

Mâncarea a fost foarte bine primită, iar Joseph a început să o ofere în brutăria să și ulterior să o producă în fabrica să (în 1899). Astfel a început producția si afacerea cu laptele praf HiPP. Astăzi de la „HiPP”, pe lângă o gamă largă de alimente pentru bebeluşi, poţi găsi, de asemenea, o varietate de formule de lapte praf pentru bebeluși și copii mici. Printre acestea se numără laptele praf HIPP potrivit pentru nou-născuți, laptele de tranziție pentru bebelușii cu vârsta peste 6 luni și cele cu o formulă specială hipoalergenică sau dietetică.

Laptele praf HIPP 1 Combiotic pentru sugari 

Laptele praf HiPP 1 Combiotic este un lapte praf pentru sugari, potrivit pentru consum de la naştere, ca unica sursă de hrană sau ca supliment pentru alăptare. Este realizat din materii prime organice atent selectate și o combinație unică de ingrediente valoroase, inspirate din natură. 

Conţine L. fermentum – culturi naturale de acid lactic, izolate iniţial din laptele matern; DHA – aparține grupului de acizi grași omega-3; GOS (galacto-oligozaharide) – fibre alimentare importante din lactoză, inspirate din natură; numai lactoză – că singur carbohidrat și poate fi oferit ca lapte matern, în cantitățile și frecvența pe care bebelușul tău le dorește; Metafolin (5-MTHF = 5-metil-tetrahidrofolat) – o formă biologic activă de folat, predominant în laptele matern și plasma.

Laptele praf HIPP Bio 3

Cele mai citite articole

Laptele praf HiPP BIO 3 este un lapte pentru bebelușii peste 12 luni, care oferă copilului tău vitamine valoroase și elemente de creștere potrivite vârstei. Laptele oferă combinația potrivită de nutrienți și conține toate ingredientele esențiale necesare dezvoltării și creșterii sănătoase a copilului. 

Poate fi consumat de copil ca băutură cu lapte la micul dejun, în musli, la gustare, la cină sau doar ca băutură cu lapte. „HiPP BIO 3” conține: acizi grași omega 3 naturali (ĂLA) – importanți pentru dezvoltarea celulelor creierului și nervoase.

Laptele praf HIPP 3 Junior Combiotic

Laptele pentru copii HiPP 3 Junior Combiotic este potrivit pentru bebeluşi de la vârsta de 1 an, ca hrana pentru micul dejun, la culcare sau doar între mese și cu musli. Poate fi oferit după orice lapte de tranziție. HiPP 3 Junior Combiotic are un conţinut redus de proteine fata de laptele de vacă. 

Copiii au nevoi nutriţionale specifice chiar şi după primul an. Prin urmare, HiPP 3 Junior Combiotic conţine nutrienţi esenţiali în cantităţi conforme cu nevoile actuale de creștere ale copilului tău – conținut redus de proteine ​​în funcție de nevoile copiilor și vitamine și minerale esențiale pentru dezvoltarea normală. Laptele praf HiPP 3 Junior Combiotic conține fier valoros, calciu și vitamina D. 

Cele mai citite articole