Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kylian Mbappe, șanse excelente pentru cucerirea titlului de golgheter al Cupei Mondiale din Qatar

Francezul Kylian Mbappe este considerat de către foarte mulți fani ai fotbalului drept cel mai valoros jucător din lume. Deși nu au, încă, amploarea performanțelor lui Messi sau Ronado, reușitele lui Mbappe nu sunt neglijabile, iar calitatea vârfului de la PSG este una care s-a făcut remarcată și pe parcursul meciurilor de la Cupa Mondială din Qatar.

De altfel, Kylian Mbappe este considerat favorit principal la cucerirea titlului de golgheter al competiției, lucru evident și prin prisma cotelor la pariuri pe Cupa Mondială din Qatar – atacantul care împlinește chiar pe 20 decembrie vârsta de 24 de ani își poate face, astfel, cel mai frumos cadou cu doar două zile înainte de aniversare. Iată de ce Mbappe are motive de optimism!

Kylian Mbappe, favorit la titlul de golgheter al Cupei Mondiale

Franța nu s-a dezmințit nici la Cupa Mondială din Qatar. “Cocoșii“ au câștigat destul de ușor primele partide din faza grupelor, 4-1 cu Australia și 2-1 cu Danemarca, însă au tratat cu superficialitate duelul cu Tunisia, pe care l-au pierdut cu 0-1. Meciul contra africanilor a fost disputat după ce Mbappe și colegii săi deja acontaseră calificarea în optimi.

În ciuda dezamăgirii din ultima etapă, francezii au reușit să își facă treaba și să câștige grupa. Performer a fost, ce de obicei, Kylian Mbappe. Vârful lui PSG a reușit trei goluri și o pasă decisivă. Aceleași performanțe au fost bifate și de către Alvaro Morata, vârful Spaniei. Singurul jucător cu mai multe contribuții este Bruno Fernandes.

Mijlocașul portughez a oferit două pase decisive și a și înscris de două ori, însă nu este considerat a fi printre favoriții la titlul de golgheter. Favorit principal este chiar Mbappe. Atacantul lui PSG are toate șansele să își depășească măcar performanța din 2018, atunciu când a marcat de 4 ori și a contribuit decisiv la succesul final reușit de francezi.

Cele mai citite articole

Bookmakerii îl consideră favorit detașat la cucerirea “ghetei de aur“ în Qatar, Mbappe primid o cotă de 4,00 la câștigarea titlului de cel mai bun marcator al competiției. Lionel Messi, legendarul argentinian care a reușit să se califice și el în fazele superioare ale competiției, are cota 7,00.

Următorul favorit al bookmakerilor este Richarlison, cu o cotp de 8,50, în vreme ce Alvaro Morata, cel care a adunat și el trei goluri și o pasă decisivă în faza grupelor, a primit cota 9,00. Cody Gakpo și Marcus Rashford completează lista “goleadorilor“ cu potențial de golgheteri. Cei doi au primit cota 13,00 la pariuri pe Cupa Mondială.

Pe lângă experiența pe care o are deja la cel mai înalt nivel și calitățile unice de care dă dovadă meci de meci, Mbappe se poate baza și pe un alt amănunt important în lupta sa pentru cucerirea titlului de golgheter. Este vorba despre traseul pe care îl poate avea Franța, după ieșirea din grupe.

Francezii au făcut parte din jumătatea de tablou în care s-au aflat și Anglia, Senegal, Polonia, Maroc, Spania sau Portugalia. Este vorba în general despre formații cu un stil de joc deschis, favorabil unui vârf atât de rapid precum Mbappe. Cotele oferite în acest articol se pot modifica pe parcursul competiției! Pariază responsabil și bucură-te de spectacol!

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole