Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Liga Campionilor rămâne cea mai populară și prestigioasă competiție de fotbal din Europa, iar printre echipele care au performat în acest turneu, de-a lungul timpului, s-au remarcat în mod deosebit cluburile din Italia. Cu toate acestea, fotbalul din peninsulă a cunoscut, în ultimii ani, un declin constant. Doar Juventus a mai oferit rezultate impresionante, culminând cu finala din 2017. În prezent, revenirea fotbalului italian este anunțată de alte trei cluburi.

Urmărește competiția și pariază pe meciurile de Champions League în care sunt implicate echipele din Serie A, deoarece acestea au capacitatea de a genera spectacol, dar și evenimente care pot fi speculate de către pariorii pricepuți. Chiar și câștigarea trofeului de către una dintre formațiile din Italia este ceva de luat în calcul. Află din acest articol ce cote au cele AC Milan, Napoli și Inter la câștigarea Ligii, dar și ce șanse le dau bookmakerii să prindă măcar finala!

AC Milan, Napoli și Inter, în sferturile UCL!

Deși a fost învinsă categoric de Chelsea în grupe, AC Milan a reușit să se califice în fazele superioare. Inter, pe de altă parte, a ieșit dintr-o grupă care a văzut-o pe FC Barcelona eliminată, și din care au mai făcut parte și Bayern Munchen și Viktoria Plzen. În fine, Napoli, adică liderul din Serie A și cea mai în bună echipă din Europa, după cum a descris-o Pep Guardiola, s-a calificat dintr-o grupă cu Liverpool, Ajax și scoțienii de la Rangers.

În optimi, AC Milan a eliminat-o cu 1-0, la general, pe Tottenham Hotspur, în vreme ce Inter Milano a trecut cu același scor de FC Porto. Napoli a înregistrat cea mai clară calificare, după ce s-a impus cu 5-0 la general, în fața câștigătoarei Europa League din 2022, Eintracht Frankfurt. Așadar, italienii au reușit să se califice în sferturi fără ca niciuna dintre cele trei reprezentante ale lor să încaseze vreun gol de la cluburi care au un anumit pedigree european! 

Cele mai citite articole

AC Milan are cota 13,00 să ajungă în finala care se va disputa în iunie, la Istanbul. Oamenii lui Stefano Pioli sunt campionii en-titre din Serie A și, în ciuda prestigiului pe care îl au în competiția pe care au câștigat-o de 7 ori în istorie, sunt ultima favorită la cucerirea actualei ediții! Milan are cota 13,00 să ajungă în ultimul act și cota 26,00 la cucerirea trofeului.

Napoli, în schimb, stă mult mai bine, în calculele bookmakerilor. Echipa lui Luciano Spalletti domină în mod categoric competiția internă și este aproape campioană. În Champions League, ea are cota 3,50 la o calificare în finală, în vreme ce cucerirea trofeului de către formația din sudul Italiei este cotată cu 7,00. Prin comparație, campioana en-titre, Real Madrid, are cota 3,00 pentru accederea în finală și 6,00 pentru încă un succes în ultimul act.

Inter Milano, trupa antrenată de Simone Inzaghi și campioana Italiei din 2021, are cota 11,00 să acceadă în ultimul act și 23,00 să câștige trofeul. La fel ca în cazul lui AC Milan și Napoli, cotele pentru Inter se pot modifica pe parcursul desfășurării competiției. Alege-ți favorita din Italia și pariază pe evenimentele din Liga Campionilor. Nu uita să mizezi cu responsabilitate!

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole