Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Idei de depozitare și organizare a prosoapelor de baie

Prosoapele sunt elemente esențiale pentru fiecare baie, iar ideile inteligente de depozitare a acestora vor trebui întotdeauna să fie integrate în designul unei băi. Desigur, culorile și materialele sunt importante atunci când alegi tipurile de prosoape pe care le dorești, dar soluțiile de depozitare reprezintă siguranța că aceste articole necesare sunt depozitate și afișate în armonie cu designul băii tale. Planificarea atentă a zonelor de depozitare este esențială pentru a crea un spațiu funcțional și organizat.

Poate că prosoapele nu se află în fruntea listei cu lucruri de făcut atunci când vine vorba de amenajarea băii, dar alegerea unor modalități unice de a le expune în baie poate adăuga o notă de finisare perfectă ideilor tale de design.

  1. Păstrează un aspect simplu cu ajutorul cuierelor de baie

Cuierele reprezintă o alegere obișnuită în multe băi, oferind o depozitare practică și discretă pentru prosoape. Fiind o soluție foarte simplă și ușor de montat, cuierele pentru prosoape sunt de asemenea, o opțiune economică, dar eficientă. Acestea sunt disponibile în mai multe finisaje deosebite pentru a se potrivi perfect cu restul obiectelor din baie. Prosoapele adăugate în cuiere adaugă o textură subtilă spațiului. 

  1. Utilizează un calorifer portprosop

Cu un scop multifuncțional care nu doar că servește drept suport pentru prosoape, dar le menține calde, confortabile și uscate, un calorifer portprosop încălzit poate fi o investiție excelentă pentru orice spațiu de baie. Cu o gamă variată de modele dintre care poți alege pentru a se integra perfect în designul băii tale, caloriferul portprosop poate fi fixat cu ușurință pe un perete și poate depozita un număr mare de prosoape.

  1. Integrează dulapuri pentru depozitare

Cele mai citite articole

Pentru un design curat și minimalist optează pentru folosirea dulapurilor pentru depozitarea prosoapelor și a altor obiecte de îngrijire personală. Ascunderea acestora în sertare va face ca spațiul de baie să se simtă elegant și sofisticat. Atunci când alegi piese de mobilier baie, asigură-te că vei crea zone practice pentru depozitare, pentru a garanta un design funcțional și de lungă durată. Încorporează în designul băii tale un dulap de baie cu sertare adânci, unde prosoapele pot fi împăturite sau rulate cu grijă și puse la adăpost. 

Kolpa San Malaya Set masca lavoar baie cu 2 sertare si lavoar 110x49xH41 cm, bej (stejar natur) – GQS German Quality

  1. Utilizează un suport sub formă de inel sau bară 

O altă idee simplă de depozitare a prosoapelor, care va fi întotdeauna eficientă: un inel sau o bară pentru prosoape – se pot integra în băi de toate stilurile, formele și dimensiunile. Plasate de obicei lângă lavoar, inelele pentru prosoape pot fi, de asemenea, poziționate de-a lungul băii, pentru a crea mai multe zone pentru prosoape – ideal lângă duș sau cadă. Dacă nu ai mult spațiu liber pe perete sau dacă dorești să păstrezi un design discret, îl poți prinde pe o parte laterală a bazei de lavoar. 

  1. Folosește-te de caracteristicile unui design tradițional 

Multe modele de lavoare tradiționale sunt definite de un cadru metalic expus, oferind o zonă practică pentru agățarea și depozitarea prosoapelor – un aspect de reținut dacă ai nevoie de idei de baie în stil tradițional sau industrial.

Prosoapele asortate cresc sentimentul general de simetrie într-o baie și creează un spațiu de baie primitor, care este atât practic, cât și elegant. Dacă vei reuși și o organizare armonioasă a acestora cu ajutorul elementelor specifice, cu atât mai bine. Poți alege soluția perfectă de depozitare a prosoapelor în baia ta consultând germanquality.ro – cel mai mare magazin online de obiecte sanitare. 

Cele mai citite articole