Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ești în pană de bani și nu mai știi pe unde să scoți cămașa? Ai la îndemână două variante utile: prima este să te împrumuți de bani la prieteni sau rude, iar cea de-a doua este să contractezi un credit rapid de la un IFN.

Spre deosebire de instituțiile bancare, care îți cer o mulțime de acte, IFN-urile îți dau banii mult mai rapid, tot ce trebuie să faci este să prezinți dovada unui venit lunar și să oferi cartea de identitate. Având în vedere că nu trebuie să depui niciun fel de garanții, ba mai mult, poți contracta un credit chiar și dacă ești în Biroul de Credit, sună mult mai bine să împrumuți bani de la necunoscuți, fără să dai explicații despre ce vei face cu ei.

Best Credit IFN vine și îți oferă și câteva informații utile cu privire la un credit nebancar, dar îți oferă și câteva exemple de situații în care ar fi mult mai bine să îți limitezi cheltuielile decât să ceri un împrumut. 

În ce situații este indicat să te mai gândești dacă vrei un credit nebancar?

Sunt câteva situații în care este mult mai bine pentru tine să te gândești de două ori înainte de a contracta un credit, mai ales dacă nu ești o persoană economă. Iată care ar fi acestea:

Nu contracta un credit nebancar dacă nu ești sigur că poți să îl plătești

Cele mai citite articole

Atunci când vrei un credit online rapid de la Best Credit IFN ți se vor comunica absolut toate detaliile legate de creditul tău, cum ar fi dobânda lunară, dobândă anuală efectivă (DAE), comisioanele, taxele și rata lunară pe care o vei avea de plătit.

Având aceste informații este foarte important să te gândești foarte bine dacă poți susține acea rată! Cel mai bine ar fi să îți calculezi toate veniturile lunare, să scazi toate cheltuielile și să vezi dacă suma îți acoperă în totalitate rata lunară.

Nu folosi banii din credit pe lucruri de care nu ai neapărată nevoie!

Cui nu i-ar plăcea o vacanță, un ceas frumos sau ultimul model de smartphone? Lăsând la o parte dorințele este foarte important să pui în balanță dacă merită să te împovărezi pentru a te da mare cu noile achiziții. 

Nu folosi un credit nebancar pentru a-ți acoperi nevoile de bază

Dacă ajungi să te împrumuți pentru asta, cel mai probabil este într-un impas financiar foarte mare și trebuie să mai reduci din cheltuieli. Un credit nebancar îți va oferi un ajutor pe termen scurt, dar îți poate îngreuna viața în viitor. 

În concluzie, ar trebui să fii foarte atent când optezi pentru orice fel de credit. Un credit nebancar, de exemplu, te poate ajuta să depășești o provocare medicală sau necesitatea de a-ți repara mașina sau de a-ți cumpăra un electrocasnic nou, însă este foarte important să fii precaut. Un tabel lunar cu veniturile și cheltuielile te pot ajuta să vezi mai bine unde greșești și pe ce risipești banii, astfel încât în viitor să fii mult mai ponderat. 

Cele mai citite articole