Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Newcastle United este un club cu o istorie bogată și cu o bază de fani loiali, dar în ultimii ani a avut dificultăți cu marile cluburi din Premier League. Cu toate acestea, acest sezon ar putea fi diferit și iată de ce au șanse să ajungă în top 4.

De ce va ajunge această echipă în primele patru poziții?

În primul rând, echipa a făcut câteva mișcări interesante în perioada de transferuri din vară. Cea mai notabilă achiziție este mijlocașul brazilian, Bruno Guimaraes, care a fost într-o formă impresionantă pentru Lyon în Ligue 1. Viteza, abilitatea și capacitatea de a înscrie goluri a lui Bruno vor oferi lui Newcastle o nouă dimensiune în atac, iar el ar putea fi cheia pentru a debloca apărările încăpățânate. În plus, clubul l-a adus și pe Joe Willock pe un contract permanent, după un împrumut de succes în sezonul trecut, iar mijlocașul va oferi energie și creativitate la mijlocul terenului.

În al doilea rând, Newcastle are o unitate defensivă solidă, care a fost întărită și mai mult prin semnarea fundașului central, Sven Botman. Alături de jucători precum Jamaal Lascelles și Federico Fernandez, Botman va aduce un plus de profunzime și calitate în spate. Acest lucru ar trebui să ajute echipa să aibă mai multe meciuri fără gol primit și să obțină rezultate atunci când este nevoie.

Cele mai citite articole

În al treilea rând, managerul, Eddie Howe, este un antrenor cu experiență dovedită în Premier League, cu un palmares care arată că poate să scoată ce e mai bun de la jucătorii săi. El a condus Bournemouth la promovarea din Championship și a stabilit-o ca o echipă de mijlocul clasamentului din Premier League. Cu o echipă talentată la dispoziție, Howe va încerca să ducă Newcastle la nivelul următor și să lupte pentru un loc în top 4.

În cele din urmă, lupta din Premier League din acest sezon pare foarte deschisă, fără o favorită clară primele 4 locuri. Echipele tradiționale din top patru, Manchester City, Manchester United, Liverpool și Chelsea, au avut probleme până acum în acest sezon și există o oportunitate pentru un pachet surpriză de a pătrunde în primele patru echipe. Cu o combinație potrivită de talent, muncă în echipă și noroc, Newcastle ar putea fi acel pachet surpriză. Dacă te simți încrezător în șansele lui Newcastle, plasează un pariu live online pe ei să termine în top 4. Multe case de pariuri online oferă cote pe această piață și, având în vedere că potențialul de plată este destul de substanțial, ar putea merita să faci un pariu. Desigur, jocurile de noroc ar trebui să fie întotdeauna făcute în mod responsabil și este important să pariezi inteligent.

În concluzie, nu au cele mai mari șanse, există motive să credem că Newcastle United ar putea face un efort pentru primele patru locuri în acest sezon. Echipa a făcut câteva transferuri interesante, are o apărare solidă, un manager dovedit și lupta din Premier League este larg deschisă. Dacă totul merge bine, Newcastle ar putea sărbători o clasare în primele patru locuri la finalul sezonului. 

sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole