Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grupul Carmistin a lansat pe piața din România un produs de top al gamei ecologice: ouăle ecologice La Provincia, ca răspuns la cererea tot mai mare pentru produse ecologice și de înaltă calitate.

Odată cu această lansare, Grupul Carmistin își reconfirmă angajamentul pentru dezvoltarea unei agriculturi ecologice, garantând publicului larg alimente sănătoase, de înaltă calitate și produse în mod responsabil.

În spatele acestei strategii se află antreprenorul Iustin Paraschiv, președintele companiei, care și-a asumat încă de la înființarea acesteia misiunea de a contribui activ la dezvoltarea pieței agroalimentare românești.

Iustin Paraschiv este un om de afaceri care s-a remarcat prin gândirea sa inovatoare, fiind mereu preocupat de progresul și schimbarea în industria în care activează. Antreprenorul a demonstrat că este posibil să dezvolți o afacere profitabilă prin practici etice și responsabile, care aduc beneficii nu doar companiei, ci și comunității și mediului înconjurător.

Astfel de direcții ar trebui să fie susținute și promovate în întreaga industrie alimentară, astfel încât să se poată garanta produse de cea mai bună calitate publicului larg.

Agricultura ecologică devine una dintre prioritățile Carmistin!

De Sărbătoarea Paștelui, La Provincia, brandul renumit al Grupului Carmistin, a adus o noutate pe piața produselor ecologice prin lansarea gamei de ouă ecologice La Provincia, fiind al doilea produs ecologic din portofoliul brandului.

La Provincia este un brand de referință pe segmentul agroalimentar românesc, care furnizează consumatorilor un portofoliu divers de produse de înaltă calitate, gustoase și sănătoase. Ouăle ecologice La Provincia, produse de vârf de gamă, provin de la găini crescute în condiții optime, cu acces în aer liber și hrănite exclusiv cu alimente din agricultură ecologică. Ouăle ecologice La Provincia reprezintă un exemplu de aliment ecologic, care susține dezvoltarea agroalimentară responsabilă și durabilă.

Această lansare reprezintă o evoluție importantă în dezvoltarea gamei de produse ecologice a brandului La Provincia și consolidează poziția sa pe piața produselor sănătoase și sustenabile.

Cele mai citite articole

Omul de afaceri Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, a declarat că această mișcare a companiei vine ca răspuns la creșterea cererii de produse ecologice din partea publicului larg. De asemenea, antreprenorul a subliniat importanța promovării unui stil de viață sănătos și responsabil față de mediul înconjurător. În acest sens, Grupul Carmistin a adoptat o strategie de dezvoltare orientată spre alimentația cât mai sănătoasă și sustenabilă.

O parte importantă a strategiei sale de producție responsabilă se concentrează pe agricultura ecologică. Grupul Carmistin a investit considerabil în această direcție, cu scopul de a se asigura că produsele sale provin din surse sigure și sustenabile. Concret, compania Carmistin desfășoară în prezent un proces complex de conversie a terenurilor agricole proprii care garantează hrana fermelor La Provincia.

“Am început procesul de conversie a terenurilor proprii către agricultura ecologică”, anunță Iustin Paraschiv, președintele Carmistin!

Acest proces de conversie acoperă în prezent peste 30% din totalul de 7.000 de hectare de teren agricol deținut de Grupul Carmistin. Odată cu această tranziție, compania urmărește să-și dezvolte producția de alimente sănătoase și sustenabile, răspunzând astfel nevoilor actuale ale consumatorilor.

Pe lângă conversia terenurilor agricole proprii la agricultura ecologică, Grupul Carmistin a luat o altă măsură importantă pentru a asigura producția de alimente sănătoase și sustenabile. Aceasta constă în dezvoltarea abatoarelor certificate exclusiv pentru alimentația ecologică. Aceste abatoare sunt special concepute pentru a asigura că produsele din carne provin din surse sigure și sustenabile și că sunt de calitate superioară.

La Provincia este singurul brand românesc care deține două abatoare certificate pentru alimentația ecologică. Alegerea atentă a materiilor prime, respectarea normelor europene de calitate și siguranță, precum și metodele inovatoare de producție, demonstrează eforturile constante ale companiei în a oferi consumatorilor săi produse ecologice și sănătoase pentru consum.

Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a subliniat importanța acestei strategii și a declarat că prioritizarea producției de alimente sănătoase și sustenabile este o responsabilitate asumată față de consumatorii companiei și de mediul înconjurător. Omul de afaceri a adăugat că, prin aceste măsuri concrete, Grupul Carmistin dorește să fie un exemplu de companie responsabilă în industria alimentară și să educe piața cu privire la beneficiile consumului de alimente sănătoase și sustenabile.

Grupul Carmistin se implică activ în promovarea agriculturii ecologice și în asigurarea unei producții alimentare responsabile. Într-o societate în care consumatorii sunt tot mai interesați de produsele alimentare premium și ecologice, această strategie este cu atât mai importantă și necesară.

Prin producerea și comercializarea produselor ecologice, La Provincia susține o dezvoltare agroalimentară durabilă și responsabilă în România, reprezentând un exemplu pentru întreaga industrie alimentară din țară.

Cele mai citite articole