Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum alegi cea mai potrivită geantă pentru nevoile tale

Odată cu diversificarea continuă a modelelor genților și rucsacurilor este mult mai dificil să știi ce să cumperi pentru a rămâne în pas cu ultimele tendințe. Deși multe femei plătesc sume colosale ca să-și accesorizeze ținutele cu o poșetă stilată, în majoritatea magazinelor de profil vei găsi genți accesibile, pentru mai toate gusturile, care pot fi, de asemenea, și de calitate. Fie că optezi pentru o poșetă specială de la un brand renumit sau una casual, pe care o poți asorta la mai multe tipuri de îmbrăcăminte, în materialul următor vei găsi câteva sfaturi pentru a lua cea mai bună decizie. 

Ce tip de geantă să cumperi

Gențile tip rucsac au devenit foarte populare în ultimii ani. Așadar, dacă nu ai încercat deja această geantă hands-free, acum poate fi un moment bun să o iei în considerare. Dacă porți lucruri grele în geanta de mână zilnică, un rucsac dama  îți va lua toată greutatea de pe braț și te va face să uiți de încărcătură. Acest tip de geantă de zi cu zi este excelent dacă folosești transportul public, deoarece va fi destul de încăpătoare pentru o carte, o gustare sau pentru sticla de apă pe care de obicei le ții într-o sacoșă. O poți purta oricând la o ținută lejeră sau una sport. În ce privește gențile de umăr, acestea sunt populare de multă vreme, deoarece au folosit ca model originalul – geanta cu o curea scurtă, de mână. Sunt văzute ca fiind mai casual decât gențile de mână, iar lungimea curelei poate varia și o poți ajusta în funcție de forma corpului tău. De exemplu, poți atrage atenția asupra șoldurilor mici având geanta de umăr atârnată lângă șolduri. Dar dacă ai șoldurile mari, scurtează cureaua astfel încât geanta să atârne lângă talie, ceea ce atrage atenția în partea de sus a siluetei tale. Există pe piață poșete care au toate cele trei tipuri de curea și pot fi purtate ca genți de mână, de umăr sau rucsac. 

Caută o poșetă bine compartimentată

Acesta este un criteriu foarte important în decizia de a cumpăra o geantă nouă. Multe doamne preferă gențile cu o mulțime de compartimente separate, care să le permită să aibă locuri precise pentru anumite articole. Astfel, nu vei căuta la nesfârșit un obiect de care ai nevoie și pe care îți va fi greu să-l găsești într-o aglomerare de lucruri. Geanta ideală are cel puțin trei compartimente, care ar fi de preferat să aibă fermoare pentru mai multă siguranță.  O compartimentare optimă îți va face viața de zi cu zi mai puțin stresantă, deoarece vei știi în orice moment unde îți sunt telefonul, cardurile bancare, portofelul, cheile sau rujul.

Ce culoare este mai adecvată pentru geanta ta

Cele mai citite articole

Negrul este o alegere sigură și vei ști că se va potrivi mereu cu ceea ce porți. Dar dacă ai anumite culori pe care le folosești frecvent, poate ai vrea să-ți pui hainele în valoare alegând accesorii cu nuanțe mai speciale. Dacă preferi nuanțe pământii, de portocaliu, maro, bej, crem sau roșu închis, acestea vor fi perfect însoțite de o geantă de mână roșu-portocaliu intens sau de culoarea vinului. În caz că porți des blugi, un rucsac albastru intens sau verde închis s-ar potrivi la fix. Culorile metalice sunt considerate perfecte pentru orice tip de îmbrăcăminte și pot fi accesorii adecvate ținutelor din toate sezoanele. 

Desigur, majoritatea femeilor vor să combine moda, confortul și caracterul practic al accesoriilor alese. De aceea, înainte de a devora magazinele, gândește-te în primul rând că tot ceea ce porți trebuie să-ți ofere maximum de satisfacție. Dacă vei lua în considerare toate aceste aspecte, cumpărăturile îți vor lua mult mai puțin timp și nu va mai fi nevoie să returnezi produsele.

Sursa foto: Shutterstock 

Cele mai citite articole