Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Comanda o canapeaua extensibila la un pret de vis. Doar de Black Friday!

O mobila nelipsita in casa ta este canapeaua. Indiferent ca vorbim de o garsoniera, de un apartament de bloc, de o casa de vacanta sau de o vila luxoasa, ea este prezenta.

De ce sa nu faci o economie importanta si sa cumperi de Black Friday si una sau chiar mai multe canapele extensibile, dupa caz?

Sfaturi generale despre cum sa alegi o canapea extensibila buna

Dupa destinatie

Ar fi bine ca sa alegi o canapea nu doar la moda, ci si dupa cat de potrivita este pentru tine. Cu alte cuvinte, trebuie sa iti indeplineasca anumite obiective specifice. Va servi canapeaua si drept pat? O vei pune in fata televizorului? Ai nevoie de o canapea pentru bucatarie? Sau vrei sa comanzi o canapea pentru biroul de acasa, astfel incat sa poti sa te odihnesti in pauzele pe care le vei lua in timpul desfasurarii activitatii tale la calculator? Pe agregatorul cautmobila.ro o sa gasesti modele pentru toate aceste destinatii.

Dupa materialele din care sunt confectionate canapelele

Astazi canapelele trebuie judecate nu numai dupa aspectul lor exterior, ci si dupa cadru, tapiterie si chiar umplutura utilizata de fabricant. Diversele firme de confectionat canapele folosesc o varietate de materiale in productia lor, care influenteaza costul respectivelor piese de mobilier in mod direct. In functie de scopul canapelei si bugetul de care dispui, vei putea alege cea mai buna varianta de canapea extensibila.

Design-ul canapelei extensibile

La acest capitol, pentru ca gusturile nu se discuta, totul depinde de preferintele tale. Ideea este ca toate detaliile amenajarii interioare din spatiul unde va fi asezata canapeaua sa se armonizeze cat mai bine. Iar canapeaua extensibila pe care o vei comanda de Black Friday ar fi bine ca sa nu faca exceptie. 

Cele mai ofertante modele sunt canapelele care au cadru din lemn si tapiteria realizata in stil clasic. O asemenea piesa de mobilier este in relatii bune cu aproape orice obiect de interior.

Dimensiunile canapelei extensibile

Cele mai citite articole

Este un parametru foarte important atunci cand alegi o canapea care se extinde. Produsele de acest fel pot sa fie de 2 sau 3 locuri (uneori chiar mai mari, chiar si de 6 locuri). Primele sunt mai potrivite pentru persoanele care locuiesc singure. Pe de alta parte, contextul se poate schimba in orice moment. In acest sens, poate ar trebui sa se acorde preferinta modelului de canapea cu 3 locuri. Ca solutie alternativa, poti cumpara de Black Friday o canapea cu doua locuri si un fotoliu. Ambele extensibile. Acest lucru iti va permite sa cresti numarul de locuri din camera (de obicei este vorba de living sau de o garsoniera) si, in acelasi timp, sa le pastrezi in acelasi stil.

Inainte de a alege o canapea de acest gen, este esential sa stabilesti unde vrei sa o asezi. Fa toate calculele necesare, calculeaza lungimea si latimea necesare. Altfel, luat de febra cumparaturilor din Vinerea Neagra, mai ales cand comanzi rapid mobilier, se poate dovedi la final ca va ocupa prea mult spatiu sau, pur si simplu, ca nu ai nevoie deloc de o noua canapea. 

Durabilitatea unei canapele extensibile

Cadrul canapelei trebuie sa fie din lemn, bine uscat, fiabil si asamblat corect. Acest lucru garanteaza piesei de mobilier o durata lunga de viata. DUpa cum ne spun specialistii, canapele cu adevarat de calitate nu incep sa scartaie dupa cativa ani si nu se deformeaza.

Comoditatea canapelei 

Nu ar trebui sa fie prea tare sau prea moale, deoarece acest lucru poate afecta sanatatea, mai ales daca va servi pentru dormit. 

Functionalitatea

Atunci cand alegi o canapea buna, este foarte important sa acorzi atentie optiunilor suplimentare ale acesteia: cotiere detasabile, prezenta sau absenta pernelor de canapea. Toate acestea, intr-un fel sau altul, afecteaza costul produsului, dar iti si ofera un confort suplimentar.

Cum gasesti usor canapeaua extensibila potrivita pentru tine?

Folosind un agregator online! Un asemenea site web de agregare de continut este unul care colecteaza date din alte surse de pe internet si plaseaza informatiile intr-un singur loc, de unde utilizatorii le pot accesa. 

Intra pe cautmobila.ro si foloseste-te de acest instrument virtual extrem de util pentru a alege canapeaua extensibila pe care o vei comanda de Black Friday!

Cele mai citite articole