Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crearea unui living elegant și frumos nu necesită schimbări drastice. De fapt, elementele suplimentare joacă un rol important. Datorită lor nu puteți doar să reîmprospătați, ci și să schimbați complet aspectul actual al interiorului.

O soluție interesantă pentru metamorfozarea rapidă este utilizarea perne decorative. Vor accentua stilul camerei, vor adăuga caracter, dar vor crea și o atmosferă caldă, unică. Amenajarea pernelor este un mod ușor și ieftin de a oferi interiorului un aspect cu totul nou. Astăzi vă vom spune ce perne să se potrivească cu o canapea bej, astfel încât să decoreze frumos camera de zi și să fie, în același timp, confortabile de utilizat.

Dacă doriți să evitați rutina, permiteți-vă câteva perne de diferite dimensiuni care vor diversifica amenajarea. O soluție bună este utilizarea modelelor cu forme diferite. Puteți combina perne pătrate și dreptunghiulare. Jocul cu formularul vă va permite să creați o stilizare unică, de designer.

Folosiți o varietate de modele și culori

Cele mai citite articole

Dacă vă întrebați ce perne se potrivesc cu canapeaua bej, vă voi oferi câteva soluții interesante. Acestea nu numai că vor da viață interiorului camerei dvs. de zi, ci vor încânta mulți oaspeți.

– Culori intense – pernele în culori puternice și expresive se vor potrivi perfect pe o canapea bej. Folosiți accente precum roșu, violet sau galben. O astfel de soluție se potrivește perfect în interiorul și decorațiunile moderne;

– Culori contrastante – dacă doriți să creați un interior neobișnuit și foarte elegant, aceasta va fi o soluție foarte bună. Combinația dintre bej și verde închis, vișiniu intens și chiar negru este atrăgătoare. Este bine să adăugați mai multe elemente de aceeași culoare în interior pentru a-l face consistent;

– Motive animale – dacă nu vă este frică de accente îndrăznețe, alegeți perne cu ghepard pătat, solzi de șarpe sau dungi de zebră. Atunci când decideți asupra unor astfel de motive, este bine să aranjați interiorul într-un stil ușor exotic pentru a sublinia efectul.

Sursă: kapere.com

Cele mai citite articole