Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

iPhone 12 si iPhone 12 mini fac parte din generatia 2020 de smartphone-uri Apple, oferind afisaje OLED, conectivitate 5G, cipul A14, camere imbunatatite si MagSafe, toate intr-un design patrat. Dupa introducerea gamei iPhone 13, in septembrie 2021, iPhone 12 si 12 mini raman disponibile pentru cumparare ca optiuni cu costuri mai mici, pe Klap.

De ce a impresionat iPhone 12?

Anuntate in octombrie 2020, iPhone 12 si iPhone 12 mini au acum peste un an si au fost inlocuite de iPhone 13, dar raman o varianta buna, cu performante solide. Apple tinde sa lanseze noi modele de iPhone in fiecare septembrie si, in ciuda lansarii iPhone 12 si 12 mini cu o luna mai tarziu decat de obicei in 2020, Apple a revenit la programul sau normal cu lansarea iPhone 13 in septembrie 2021.

Cu gama iPhone 13 acum disponibila, multi clienti potentiali se intreaba probabil daca mai merita sa cumpere un iPhone 12 sau 12 mini pentru a economisi bani.

Cele mai citite articole

In comparatie cu succesorii lor, iPhone 13 si iPhone 13 mini, iPhone 12 si iPhone 12 mini sunt mai ieftine, ceea ce reprezinta o economie decenta. Si in timp ce modelele iPhone 13 au cateva caracteristici noi, designul general s-a schimbat relativ putin si multi utilizatori considera iPhone 13 un upgrade destul de minor, ceea ce poate face din iPhone 12 o optiune atragatoare pentru unii clienti.

Citeste si: Telefon reconditionat vs. telefon second hand – Care sunt diferentele?

Cei care vor sa economiseasca si mai multi bani, pot gasi modele la preturi chiar mai mici decat pentru iPhone 12 si 12 mini. iPhone 11 din 2019 ramane in gama Apple, la un pret foarte mic si ofera aceeasi dimensiune a ecranului de 6,1 inci ca si iPhone 12. Cu toate acestea, exista unele compromisuri, cum ar fi afisajul LCD mai degraba OLED, lipsa suportului 5G si utilizarea unor componente mai vechi cu performante ceva mai scazute. Deci, un telefon iPhone 12 Second Hand se va dovedi mai util.

La gama low, modelul Apple cel mai putin costisitor este iPhone SE, care se bazeaza pe o tehnologie semnificativ mai veche, cum ar fi un afisaj LCD de 4,7 inci cu margini mai groase in partea de sus si de jos si butonul Touch ID Home, dar ofera totusi o calitate foarte buna pentru clientii cei mai atenti la pret.

Cele mai citite articole