Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Timpul petrecut pe drum nu trebuie să fie plictisitor, monoton sau stresant. Asta pentru că oferta de Gaming pentru dispozitivele mobile este atât de diversificată în zilele noastre, întrucât oricine poate găsi un joc pe care să-l poată practica pentru a se distra în timp ce călătorește. Mai jos vei găsi patru propuneri de jocuri care sunt cât se poate diferite, plecând de la un joc de cărți și culminând cu un joc de aventură care pur și simplu nu are sfârșit.

Solitaire

Solitaire este unul dintre cele mai celebre jocuri video din toate timpurile. Interesant este că, jocul a fost pentru prima dată adus în spațiul virtual în mod întâmplător, de către un student care efectua stagiul de practică la Microsoft, care l-a scris în timpul său liber. Cum se joacă Solitaire? Scopul jocului este așezarea tuturor celor 52 de cărți dintr-un pachet de cărți de joc pe patru coloane, în ordine ascendentă, ordonate în funcție de simbolul pe care îl au (treflă, cupă, pică și caro). Partida începe cu alte 7 coloane în care sunt așezate anumite cărți, iar doar prima este cu fața în sus; pe aceste coloane, jucătorul poate așeza cărțile numai în ordine descrescătoare, alternând un simbol roșu cu unul negru. Jocul este foarte ușor de înțeles pentru începători. Atunci când se efectuează mișcările corecte, fără greșeală, rata de succes estimată a rundelor de Solitare este de aproximativ 80%, ceea ce înseamnă că majoritatea partidelor se vor încheia cu succes.

Angry Birds 2

Cele mai citite articole

Franciza Angry Birds a început cu un joc lansat pentru iOS în decembrie 2009, iar de atunci a devenit un adevărat fenomen global. Ulterior, au fost lansate mai multe versiuni ale jocului, însă partea cea mai spectaculoasă este că producătorii au lansat și două filme artistice de animație. The Angry Birds Movie (2016) și The Angry Birds Movie 2 (2019) nu au rupt gura târgului, însă au primit note decente pe iMDB. Conceptul jocului are la bază proiectarea unor păsări cu praștia, cu scopul de a-i distruge pe porcii antagoniști care, uneori, țin captive alte păsări. Există mai multe tipuri de zburătoare, fiecare cu caracteristicile sale, iar acestea trebuie folosite cu cap pentru a putea avansa prin cele 2700 de niveluri care sunt disponibile în cadrul jocului Angry Birds 2.

Gonzo’s Quest

În cadrul acestui slot video inedit, Gonzo fură o hartă a comorii și pornește în căutarea lui El Dorado, „Orașul de aur pierdut”, imediat ce sosește pe coasta peruviană. Personajul este inspirat din povestea lui Gonzalo Pizarro, un conchistador spaniol din secolul al XVI-lea. Slotul 3D lansat în anul 2011 diferă foarte mult față de marea majoritate a păcănelelor tradiționale, întrucât nu are role care se învârt, iar simbolurile apar pe ecran în urma unor avalanșe. În plus, atunci când se formează o linie câștigătoare, simbolurile aferente explodează, iar spațiile goale rămase sunt completate cu ajutorul unei alte avalanșe; pentru fiecare câștig se mărește multiplicatorul de plată. Din jocul produs de NetEnt nu lipsesc nici rundele bonus, care sunt declanșate în momentul aterizării a 3 simboluri Free Fall și oferă 10 reînvârtiri suplimentare din partea casei.

Temple Run

Acesta a fost primul joc de tip „Endless Runner” lansat pe dispozitivele mobile. A fost descărcat de miliarde de ori din anul 2011 încoace. Tematica pare inspirată din Indiana Jones, iar exploratorul încearcă să fugă de către o creatură malefică care îl urmărește în permanență. Personajul se manevrează foarte comod și nu se produc întârzieri, astfel încât soarta jocului depinde exclusiv de degetele utilizatorului. Pe parcurs, utilizatorul adună monede, pe care le poate folosi pentru a cumpăra diferite obiecte, personaje și power-up-uri. Întrucât mini-obiectivele propuse în joc sunt relativ ușor de îndeplinit, adevărata provocare a jocului Temple Run constă în depășirea scorurilor obținute de alți utilizatori, care sunt afișate în clasamentul general. Traseul regăsit la fiecare încercare este generat în mod aleatoriu, lucru care face ca jocul să rămână întotdeauna interesant.

Cele mai citite articole