Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Se apropie ziua unui prieten? Top 5 idei de cadou sub 100 de lei

Zilele de naștere ale prietenilor noștri sunt momente deosebite pe care o să și le amintească mult timp de acum încolo. Fie că este vorba de o petrecere mare sau o adunare mai restrânsă, cadoul este obligatoriu. Prin alegerea unui cadou care arată că ai depus efort, indiferent de valoare, îți vei arăta grija și dragostea față de prietenia voastră. În acest articol o să discutăm despre câteva idei de cadouri potrivite pentru o zi de naștere, care să nu depășească o sută de lei.

Iată 5 cadouri pe care le poți oferi prietenului tău, cu buget redus:

1.      O husă pentru telefon

O husă de protecție pentru telefon este mereu o alegere potrivită. Observă ce tip de huse are deja și alege un model personalizat, care să-l reprezinte. Dacă prietenul tău are Iphone, indiferent de model, descoperă gama de huse pentru Iphone disponibilă pe brandgsm.ro și alege dintr-o gamă variată. Aici vei găsi atât modele mai simple și clasice, cât și unele mai extravagante.

2.      O selecție de dulciuri care îi plac

Cine nu și-ar dori dulciuri de ziua lui? Alegerea sortimentelor preferate de ciocolată ambalate într-un mod ieșit din comun ar putea aduce imediat un zâmbet pe fața prietenului tău. Optează pentru arome inedite precum crema de fistic, marțipanul, alunele sau chiar biscuiții pentru a-i delecta papilele gustative cu ceva deosebit în această zi specială.

3.      Flori

Cele mai citite articole

Florile sunt un cadou deosebit, perfect pentru o femeie. Dacă ai un buget de maxim 100 le lei, ar fi un gest frumos să îi folosești pentru a cumpăra un buchet cochet. Niște lalele, frezii sau crini ambalați frumos pot da dovadă de bun gust și implicare în alegerea unui cadou care transmite emoții. Ai mai putea opta pentru o orhidee în ghiveci, dacă vrei o floare pe care să o îngrijească și pe care să o păstreze mult timp.

4.      Album foto personalizat

Adună cele mai dragi amintiri petrecute împreună și creează un album foto personalizat. Există numeroase servicii online care oferă posibilitatea de a crea astfel de albume, iar multe dintre acestea au prețuri accesibile. Ai putea adăuga și urări sau notițe personalizate care au o semnificație specială pentru a face cadoul mai sentimental.

5.      Un set de cafea sau ceai

Cadoul ideal pentru marii iubitori de cafea sau de ceai constă în încurajarea acestei pasiuni. Poți alege un amestec exotic de ceaiuri sau o selecție de boabe de cafea din diferite regiuni, care să-i ofere o experiență de degustare inedită. Acordă atenție ambalajului și împachetează frumos darul, adăugând o fundă și un bilețel cu o urare din suflet.

Acestea fiind spuse, nu neglija niciodată ziua de naștere a prietenilor tăi. Aceste momente speciale pentru ei trebuie tratate cu seriozitate și implicare, chiar dacă ei spun că nu-și doresc nimic deosebit. Fiecare gest și vorbă bună sau semn de efort își va spune cuvântul în viitor în ceea ce privește întărirea relației voastre de prietenie.

Sursă foto: pexels.com

Cele mai citite articole