Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dragobetele este sărbătoarea tradițională a iubirii, are loc pe 24 februarie și reprezintă un prilej în plus pentru care oamenii obișnuiesc să își facă cadouri romantice. Fiecare alege să sărbătorească așa cum își dorește, motiv pentru care furnizorii de jocuri de noroc au lansat jocuri romantice.

Industria jocurilor de noroc este greu să fie prinsă pe picior greșit vreodată, iar lucrul acesta înseamnă că există mereu opțiuni pentru doritori, indiferent de tema dorită. În cazul sărbătorii de Dragobete, cazino mr bit te invită să încerci jocurile romantice care se regăsesc în oferta variată de peste 3.500 de jocuri unul și unul. Iată patru jocuri romantice pe care le poți încerca la Mr. Bit Casino:

Love is in the Fair

Un joc romantic excepțional, Love is in the Fair aparține furnizorului Play n GO și te invită să mergi într-o destinație de vis alături de cuplul prezentat. Practic, invitația este către târgul dragostei, acolo unde îl poți ajuta pe cuplu să colecteze cele 15 fotografii  și astfel să permită creșterea multiplicatorilor de câștig de la 2X la 100 și aplicați unor simboluri Wild.

Apărut abia în prima lună a anului 2024, slotul Love is the Fair a fost rapid introdus în ofertă de către operatorul Mr. Bit. Grila de joc este formată din cinci role, trei rânduri și 10 linii de plată, iar cu puțină șansă poți câștiga până la 10.000 X miza. RTP-ul este setat la 94.2%, ceea ce este sensibil sub media industriei, iar volatilitatea este ridicată.

Cupid

Cu tema dragostea, Cupid este titlul unui joc care îl înfățișează pe Cupidon, unul dintre veci mai vechi zei romani responsabili cu dragostea. Ne este înfățișat ca un înger cu arc și săgeată în vârful căreia se află o doză foarte mare de iubire pe care o poate trimite către cine dorește. Slotul aparține companiei Endorphina și aduce simboluri care sunt în strânsă legătură cu tema, cum ar fi: inel, porumbel, liră, inimă.

Cele mai citite articole

Lansarea jocului a avut loc la începutul anului 2021 pe care jucătorii l-au putut juca prin intermediul grilei formate din cinci role, trei rânduri și douăzeci de linii de plată. Nu îi lipsesc nici caracteristicile speciale, iar ecranul și simbolurile colorate îți permit să ai parte de o experiență romantică.

Immortal Romance

Jocul Immortal Romance este un produs de real succes al companiei Microgaming și totodată un joc romantic inedit. A apărut pentru prima oară în 2011 și este în continuare unui dintre cele mai populare jocuri din Marea Britanie. Accesibil și în România, jocul este o combinație între romantism și vampirism, ceea ce îl face și mai interesant și l-a făcut popular.

Un slot cu 243 de linii de plată, Immortal Romance este foarte bine gândit și din punct de vedere grafic. Cu toate acestea, posibilitatea de a activa una din cele patru funcții diferite de rotiri gratuite fac diferența. Câte una pentru fiecare personaj cu puteri supranaturale și care au rolul de a aduce câștiguri suplimentare.

15 Crystal Roses: A Tale of Love

Jocul este povestea de dragoste dintre Lancelot și Elaine, unde Sir Lancelot pleacă în căutarea celor 15 trandafiri de cristal pe care vrea să-i ofere iubitei sale. Rolul tău este să-l ajuți în această călătorie, iar pe măsură ce avansează apar și diferite câștiguri sau caracteristica specială se poate declanșa oricând. 

Grafica jocului este superioară, câștigul maxim ajunge la 10.000 X miza, iar multiplicatorii de câștig care ajung până la 100 X sunt doar câteva dintre motivele pe care să-l încerci. 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată constituie grila de joc. RTP-ul este 94.2%, iar volatilitatea este ridicată.

Sărbătoarea iubitorii la români este o singură dat pe an, însă datorită jocurilor romantice disponibile la cazinourile online în România ai ocazia să simți în fiecare zi că este Dragobetele. Care este jocul tău preferat?

Cele mai citite articole