Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Unul dintre cei mai cunoscuți români din lumea cinematografiei contemporane, Florin Piersic Jr., a demarat o colaborare cu Vlad Cazino, primul cazino online cu specific românesc. Parteneriatul este unul inedit, în condițiile în care brandurile de jocuri de noroc se asociază de obicei cu foști sportivi sau cu vedete din alte zone ale divertismentului local. 

De altfel, Vlad Cazino a surprins de-a lungul timpului și prin alte colaborări cu actori de top de stand-up comedy și din lumea muzicală, promovând activ conținutul de entertainment cea mai bună calitate.

Conform unor surse din piața de specialitate, Florin Piersic Jr. este cel mai nou ambasador de brand al Vlad Cazino. Iată așadar o persoană asociată cu lumea culturală, implicată într-un domeniu de actualitate în sfera divertismentului.

Însă parteneriatul nu se axează pe promovarea obișnuită a unui brand, ci are la bază o misiune specială: promovarea jocului responsabil la cazino. Florin Piersic Jr. este o persoană cu o foarte bună reputație, regizor și actor de succes. Imaginea sa foarte echilibrată se potrivește perfect cu eforturile Vlad Cazino pentru promovarea jocului responsabil online și offline, la toate formele de jocuri de noroc.

Privind contextul mai larg, se evidențiază platforma de comunicare a celor de la Kindred Group, operatorul de gambling cu operațiuni internaționale în o mulțime de țări, care activează și în România cu brandurile Unibet și Vlad Cazino – acesta din urmă fiind un proiect dezvoltat 100% pentru piața locală. Kindred Group este în plină desfășurare a unei campanii ample ce are drept scop susținerea reală a jocului responsabil, prin diminuarea și chiar eliminarea totală a comportamentelor negative ale unor jucători. 

Ținta Kindred Group: o lume mai bună pentru jucători

Cele mai citite articole

Concret, ținta este de a ajunge la zero venituri din jocuri de noroc cu orice fel de impact negativ asupra celor pasionați de astfel de forme de divertisment. Prin informare – educare, dar și prin acțiune punctuală, pentru fiecare caz în parte, se dorește susținerea puternică a jocului echilibrat, absolut responsabil. 

Se acționează prin implementarea unor tehnologii tot mai complexe de monitorizare în favoarea jucătorilor, dar și prin tratarea individuală a fiecărui caz nedorit. Kindred Group și implicit Vlad Cazino tratează acest domeniu în mod etic, făcând tot ceea ce este posibil pentru a oferi fiecărui utilizator mereu experiențe plăcute, fără consecințe negative, fără dezechilibre asupra vieții personale, pe plan financiar și social.

Campania Journey to zero inițiată de Kindred Group vizează așadar eliminarea totală a problemelor legate de gambling pentru clienții grupului. Deja s-au obținut rezultate foarte bune, analizând cele mai recente raportări de specialitate. 

“Jocurile de noroc oferă fior și entuziasm – de asta ne străduim ca toți jucătorii noștri să se bucure. Pentru un mic procent dintre oameni, jocurile de noroc devin dăunătoare, afectând nu numai viața jucătorilor, ci și familia și prietenii acestora. Fiind unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din lume, prevenirea jocurilor de noroc dăunătoare este una dintre prioritățile noastre principale, fiind abordată prin diferite măsuri în cadrul organizației. Munca noastră este ghidată de călătoria către ambiția zero, afirmând că, în timp, zero la sută din veniturile platformei noastre ar trebui să fie generate din jocurile de noroc dăunătoare”, punctează reprezentanții Kindred Group.

Regizor și actor de teatru și film, dar și scriitor

În vârstă de 54 de ani, Florin Piersic Jr. este regizor de teatru și film, scenarist, actor și scriitor român. Cel mai recent proiect al său este filmul Nimic despre dragoste, prezentat la TIFF 2022. Florin Piersic Jr. este regizorul filmului, dar și actor, alături de alte nume precum Maria Bata, Cătălina Grama, Paul Ipate.

Noul ambasador al jocului responsabil alături de Vlad Cazino a tradus, regizat și interpretat în Dice and Cards de Sam Henry Kass, Opposites Attract de Bruce Kane, Tom și Jerry de Rick Cleveland, Sex Drugs Rock and Roll de Eric Bogosian, Brothers! de Dave Williams. În anul 2015, a câștigat premiul pentru Cel mai bun actor într-un rol principal la Premiile Gopo.

Cele mai citite articole