Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Un Hoverboard este un dispozitiv care arată că un skateboard.  Cât de des ai observat în parcuri sau pe străzi oameni care se deplasează pe platforme neobișnuite pe două roți? Un astfel de dispozitiv poate fi cumpărat chiar și din magazinul online. În trecut, un haverboard era o raritate și totul datorită faptului că prețul era atât de mare, încât nu permitea oricui să-l achiziționeze pentru uzul personal. Astăzi, totul s-a schimbat. În magazinul online Monkey Board există difere modele de haverboard, pe care le poți cumpără la prețuri accesibile pentru uzul personal. Poți găși cu ușurință o oferta care să te satisfacă atât din punct de vedere al prețului, cât și prin caracteristicile tehnice. Dar, pentru a alege cea mai potrivită opțiune din punct de vedere al raportului preț – calitate, trebuie să înveți totuși câte ceva despre haverboard-ul modern. În primul rând ar trebui să te uiți la designul vehiculului inovator.

Roțile și diametrul lor 

Debitul dispozitivului depinde în primul rând de acest parametru. Prin urmare, dacă ai de gând să mergi pe un hoverboard puternic pe un teren accidentat, atunci alege un dispozitiv cu diametrul mare al roții. Singurul dezavantaj este prețul pentru astfel de modele puternice.

Pentru deplasarea pe zone absolut plane, poți alege un  Hoverboard cu roți de până la 6,5 ​​inch, deoarece  este perfect pentru astfel de sarcini.

Pentru deplasarea pe drumuri cu pavaje ai nevoie de un dispozitiv cu roți din cauciuc solid, de 8 inch.

Pentru a călători pe teren accidentat, este mai bine să dai preferință modelelor cu roți de zece inch.

Cele mai citite articole

Giroscoape și stabilitatea dispozitivului 

Viteză cu care se transmit informațiile despre poziția corpului tău, depinde de senzorii instalați sub picioare. Datorită lor, de fapt, dispozitivul se pune în mișcare și te poate susține.

Ampatament și lățimea să  

În general, nici chiar la hoverboard-urile ieftine nu există probleme cu acest parametru. Toate modelele sunt confortabile și stabile. Cu toate acestea, există și modele de la diverși producători, care pot întâmpină dificultăți de manipulare din cauza ampatamentelor prea înguste, deși prețul lor este mai mic. Însă, nu îți face griji, deoarece astfel de modele nu sunt prezentate în magazinul online Monkey Board.

Puterea motorului 

Hoverboard-urile se aleg în funcție de puterea motorului. Cele ieftine au motoare cu o putere mai mică, iar cele mai scumpe au motoare puternice. Un Hoverboard care atinge o viteză de 20 km pe ora, este suficient pentru a ajunge la locul de muncă în condiții confortabile.

Bateria și consumul sau de energie 

Hoverboard-urile sunt echipate cu baterii cu un consum mare de energie, care te țin destul de mult pentru a merge cu o viteză de 20 km/h.

Magazinul online Monkey Board oferă diverse modele hoverboard, putând alege cea mai bună opțiune care să îți satisfacă nevoile. Alegerea este a ta.

Cele mai citite articole