Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Din ce in ce mai multe femei se declara nemultumite de aspectul lor fizic, de felul in care arata sanii si de marimea bustului, prin urmare nu se mai simt la fel de feminine si uneori isi pierd increderea in sine.O programare la dr. Panturu poate aduce lamuriri pacientelor care nu stiu de ce au nevoie pentru a arata asa cum au visat. Fie ca este vorba de marirea sanilor, de reconstructia acestora, de lifting sau de corectia postnatala a bustului, dr. Panturu face minuni!

Principalele interventii chirurgicale la nivelul sanilor

  1. Operatia de reconstructie a sanilor dupa mastectomie. Aceasta interventie implica recrearea formei sanilor dupa operatia de mastectomie si recastigarea increderii in imaginea feminina a corpului. Aceasta interventie reface forma si functionalitatea sanilor care au fost pierdute din cauza unei boli, a unui accident sau a unei probleme genetice.
  2. Operatia de micsorare a sanilo sau reductia mamara. Aceasta operatie este necesara femeilor cu un bust foarte generos, cu un decolteu proeminent, care ii poate produce disconfort fizic si emotional. Sanii mari pot produce dureri constante de spate si, uneori, pot ingreuna activitatile sportive.
  3. Operatia de marire a sanilor cu implant de silicon este necesara femeilor care considera ca au sanii prea mici, dar si femeilor care au nevoie de aceasta interventie dupa o scadere drastica in greutate. Implantul cu silicon nu numai ca le sporeste calitatea vietii, ci si increderea in sine.
  4. Microlipofilling sani. Aceasta interventie presupune marirea sanilor prin transferul de grasime proprie. Procedura se desfasoara in cele mai bune conditii si cu aparatura moderna si performanta, iar rezultatul este imbunatatirea semnificativa a dimensiunii, a consistentei si a formei sanilor cu ajutorul propriei grasimi.
  5. Lifting sani sau mastopexia. Interventia chirurgicala care poarta denumirea de mastopexie presupune corectarea sanilor lasati, care si-au pierdut volumul, repozitionand areola si tesutul mamar si ridicandu-i. Rezultatul este un aspect mult intinerit al sanilor.
  6. Operatia estetica postnatala. Aceasta interventie chirurgicala presupune corectarea problemelor care apar in timpul sarcinii si alaptarii, de la vergeturi pana la sanii lasati sau pierderea tonusului muscular.
  7. Corectie mamelon infundat. Sunt femei care apeleaza la medic pentru operatia de sfarc infundat sau ingropat. Acesta nu provoaca dureri, insa poate da un aspect distorsionat al sanilor si chiar dificultati in alaptare. Mamelonul inversat poate fi corectat foarte simplu, printr-o interventie chirurgicala nedureroasa, care dureaza doar 30 de minute, dupa care femeile isi pot relua activitatile curente fara nicio problema.

Cele mai citite articole

Ce trebuie sa stie femeile inainte de a apela la o procedura chirurgicala de marire a sanilor

Inainte de a apela la o interventie chirurgicala de implant mamar – cea mai des solicitata interventie la nivelul sanilor –, ar trebui sa fie constiente de anumite lucruri. In primul rand, trebuie sa fie informate cu privire la dezavantajele sau la pericolele care exista in urma unei astfel de interventii, iar, in al doilea rand, trebuie sa stie ca o perioada dupa interventie nu au voie sa faca efort fizic intens, sa ridice greutati si nu isi pot relua chiar imediat activitatile obisnuite. Femeile trebuie sa ia in calcul recomandarea esteticianului in privinta marimii implanturilor si sa isi faca toate analizele necesare pentru a stabili starea de sanatate generala.

Cele mai citite articole