Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ce este o petrecere fără decorațiuni pentru ziua de naștere? Nu ar trebui să lipsească la nicio petrecere. Copiii iubesc decorațiunile – mai ales atunci când sunt colorate, așa că ar trebui să te asiguri că decorul zilei de naștere este la fel de vesel ca ziua în sine. Accesoriile simple, dar colorate, te vor ajuta în acest sens.

Decor pentru casă și coifuri din hârtie

Pentru ca ziua de naștere a unui copil să fie reușită și să încânte toți oaspeții, merită să încerci să decorezi încăperile în care vei sărbători. Când stabilești tema petrecerii copiilor, îți va fi mai ușor să alegi decorațiuni potrivite pentru aceasta. O petrecere de aniversare cu tematică de circ? Lasă fețele colorate ale clovnilor și desenele animalelor de la circ să atârne pe pereți. Petrecere hawaiană? Decorul trebuie să fie floral și exotic. 

Petrecere în spațiu? Decorează pereții cu stele și atârnă planete și rachete decupate din carton și folie de aluminiu pe tavan. Nicio petrecere de naștere nu ar trebui să fie completă fără coifuri din hârtie  și baloanele populare. Sărbătoritul va fi foarte încântat dacă agăți sub tavan un banner cu dedicație.

Decor de grădină pentru ziua de naștere

Cele mai citite articole

Dacă decizi să organizezi o petrecere în aer liber, aceasta nu te scutește de nevoia de a decora corespunzător grădina. Atașează baloane umplute cu heliu de gard și de mobilierul de grădină, care, adunate în buchete colorate, vor crea un decor unic pentru ziua de naștere. 

Dacă ai copaci în grădină, poți agăța felinare, lămpi sau lanțuri de crepon între ele. Copacul este, de asemenea, un loc grozav pentru a agăța o pinata umplută cu dulciuri. Iar dacă ai spațiu liber pe iarbă, poți pune pe ea o mulțime de bile de plastic colorate, care în timpul unei zile de naștere pot anima și inspira jocurile copiilor.

Decorațiuni pentru ziua de naștere 

Cel mai simplu este să decorezi masa. O gamă largă de magazine cu accesorii decorative te vor ajuta să îndeplinești visul fiecărui copil. Masa poate fi acoperită cu o față de masă cu eroii preferați, iar pe ea pot fi așezate farfurii din hârtie sau plastic, căni cu paie, șervețele și tacâmuri. Toate cu același model – de exemplu, cu cavaleri, prințese, fotbaliști, mașini sau dinozauri. 

Masa poate fi decorată suplimentar cu confetti, care, împrăștiat pe fața de masă, va fi un decor intrigant. Pe farfurii pot fi așezate coifuri din hârtie și trâmbițe, pe care invitații cu siguranță le vor folosi rapid. În plus, gustări colorate și populare pentru copii – și încântarea celor mici este sigură.

Cele mai citite articole