227Vizualizari
![](https://addesigns.ro/wp-content/uploads/2021/05/Screenshot-at-May-24-10-06-29.png)
A cumpăra un hoverboard pentru copii este o decizie cât se poate de bună şi un cadou reuşit ce poate fi făcut de către adulţi. Copiii vor aprecia cu siguranţă un astfel de gadget la modă şi foarte util prin care se vor face remarcaţi în faţa prietenilor, prin care vor reuşi să socializeze şi să se distreze cât mai mult în aer liber. Însă, înainte de toate, părinţii trebuie să pună pe primul plan siguranţa celor mici.
A folosi un hoverboard nu este chiar simplă, dar odată ce utilizatorii vor învăţa toate trucurile în ceea ce priveşte plecarea de pe loc, pornirea şi luarea virajelor, lucrurile vor fi mult mai simple. Cu toate acestea, părinţii trebuie să ia în calcul posibilitatea producerii accidentelor şi ranirii copiilor, astfel încât să îi protejeze pe cât posibil pe cei mici.
Principiile protejării copiilor atunci când merg pe hoverboard
Folosirea unui hoverboard este mai simplă decât pare la prima vedere, mai ales după ce copiii se familiarizează cu acest mod de a se deplasa. Siguranţa este un cuvânt cheie în ceea ce priveşte folosirea unui astfel de dispozitiv, de aceea este mai bine că părinţii să îşi protejeze copiii. În primul rând, este necesar ca aceştia să consulte capacităţile bateriei şi să nu solicite hoverboard-ul mai mult decât capacităţile sale.
Acest gadget este un dispozitiv mobil ce presupune menţinerea echilibrului cât mai bine pentru că utilizatorii să se deplaseze în mod fluent, de aceea măsurile de siguranţă sunt foarte importante şi trebuie respectate. Aşadar, pentru a avea siguranţă deplină şi pentru că utilizatorii să se bucure de o plimbare cât mai frumoasă, copiii trebuie să respecte următoarele măsuri de siguranţă:
· să poarte echipamente de protecţie. Pentru că hoverboard-ul este un gadget care se afla în mişcare, începând din momentul în care cei mici se urcă pe el şi la o viteză de 18 km pe oră este necesar să poarte echipament de protecţie. Genunchierele, cotierele şi cască sunt foarte importante, special concepute pentru a-i proteja pe utilizatori şi pentru a reduce riscul unor entorse sau leziuni;
· să evite să se avânte în trafic. Copiii trebuie să folosească hoverboard-ul numai în parcuri, în locuri ferite de trafic, pentru a nu se expune accidentelor rutiere, să respecte recomandările specialiştilor şi ale părinţilor şi să nu folosească acest dispozitiv în locurile în care circulă şi maşini;
· să ţină cont de limitele hoverboardului. Fiecare hoverboard are o serie de specificaţii tehnice care menţionează limitele şi capacităţile acestui gadget, având în vedere greutatea maximă, deoarece se poate defecta dacă va fi folosit de mai mulţi copii în acelaşi timp sau dacă utilizatorii îl împrumuta unor persoane mai solide decât poate duce;
· să nu îl lase la încărcat peste noapte. Această responsabilitate revine mai mult părinţilor, care trebuie să evite să lase la încărcat dispozitivul întreaga noapte, în caz contrar se poate defecta bateria.