Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vrei sa vinzi Ether? Ce poti primi in schimbul acestora?

Dupa ce ai acumulat ceva Ether, fie prin cumpararea jetoanelor, fie prin extragerea acestora, va veni cel mai probabil momentul de a vinde Ethereum. Intr-adevar, de acum, Ether poate fi folosit doar pentru a plati pentru lucrurile din reteaua Ethereum, deoarece exista un numar foarte limitat de companii care accepta criptomonedele ca forma de plata si majoritatea accepta exclusiv Bitcoin.

  Deci, daca nu intentionezi sa fii un utilizator activ al Ethereum, este posibil sa fi achizitionat Ether ca investitie, cu intentia de a vinde la un moment dat in viitorul apropiat.

  In cele ce urmeaza vei descoperi raspunsul la numeroase intrebari legate de vanzarea Ether:

Schimburi in cadrul vanzarii Ether

  Procesul de vanzare Ether ca schimb pe schimb functioneaza similar cu cumpararea acestuia. In primul rand, trebuie sa alegi o varianta de schimb care opereaza in jurisdictia ta, trebuie sa tranzactionezi Ether si sa inchei afacerea.

  Pentru a putea vinde, ti se va cere sa iti conectezi contul bancar existent si sa furnizezi cateva informatii suplimentare, de exemplu data nasterii, tara de resedinta si numarul de telefon.

Cele mai citite articole

  Dupa ce vei realiza toate configurarile, va trebui sa alegi daca vei vinde Ether pentru moneda fiat sau il vei tranzactiona pentru o alta varianta de schimb.

Majoritatea schimburilor majore ofera servicii tip portofel. Pur si simplu trebuie sa cauti pe site un buton pe care scrie : vinde, depozit sau depozit de schimb. Pur si simplu, tot ceea ce trebuie sa faci este sa trimiti cantitatea necesara de Ether, de unde este pastrat, in noul portofel, transferul realizandu-se aproape instantaneu.

  De acolo, poti stabili cat de multi Ether vrei sa vinzi si sa alegi pentru ce moneda doresti sa o vinzi. In majoritatea schimburilor, acest lucru se realizeaza fie prin plasarea unei comenzi si asteptarea ca cineva sa o accepte, fie, alternativ, poti cauta o comanda deja plasata pentru a fi completata. Rata de schimb este calculata in mod automat in functie de rata curenta a pietei, de volatilitatea pietei, de marimea tranzactiei si, in unele cazuri, de durata utilizarii unui anumit schimb.

   De indata ce tranzactia va fi finalizata, fondurile, indiferent de fiat sau crypto, vor aparea in contul tau. Daca ai ales sa vinzi Ether pentru oricare dintre monedele traditionale, atunci vei avea optiunea de a retrage fondurile in contul tau bancar. Acest lucru se realizeaza prin transfer bancar, astfel incat banii sa apara in contul tau.

  Retragerea monedei fiat va suporta, de asemenea, taxe. Acestea difera destul de semnificativ in functie de platforma de tranzactionare specifica, asa ca este posibil sa doresti sa o iei in considerare atunci cand alegi schimbul corect. Defalcarea comisioanelor poate fi gasita in sectiunile suplimentare cu intrebari frecvente ale site-urilor web ce se ocupa de tranzactionare.

Cele mai citite articole