Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Masinile electrice sunt din ce in ce mai dorite si apreciate in intreaga lume. Ele sunt variantele care protejeaza mediul inconjurator si care pot sa determine schimbari pozitive. Volt ofera statii de incarcare electrica atat pentru acasa, cat si pentru orase. Iata mai jos principalele avantaje ale statiilor electrice pentru diversele situatii posibile:

  1. Avantajele unei statii electrice pentru acasa

Daca aveti masina electrica, cea mai buna solutie pentru dumneavoastra este sa cumparati o statie electrica personala. Astfel puteti sa fiti siguri de consumul pe care il aveti si de posibilitatea de a incarca masina oricand. Aparatul se instaleaza de catre o echipa de profesionisti care va pot da si indicatii despre modul in care functioneaza statia electrica. Printre principalele avantaje ale acestei solutii de incarcare se afla si faptul ca este foarte eficienta. Ea incarca de 8 ori mai repede decat o priza casnica obisnuita. Astfel veti putea sa va incarcati masina foarte rapid si o veti putea utiliza la scurt timp dupa. Se poate conecta statia la internet si poate sa detina contor. Statiile EvBox sunt perfecte pentru uzul casnic si sunt restrictionate pentru cei din afara prin card si breloc. Un alt aspect, ce tine de design, este acela al persoanlizarii cu o culoare preferata, care sa se incadreze in decorul locului unde va fi instalata. 

  • Caracteristicile unei statii electrice de incarcare pentru business

Pentru zona business se pot achizitiona statii electrice de incarcare. Acestea pit sa fie de folos celor care detin masini electrice pentru deplasari interne sau externe. Astfel de facilitati pot sa sustina business-ul prin rapiditatea incarcarii si posibilitatea deplasarii in timp util a celor angajati.

  • Statiile Volt pentru incarcare electrica pentru orase

Pentru oras, statiile de incarcare electrica Volt sunt o solutie perfecta. Ele sunt mai mari, putand sa fie incarcate cate doua masini in acelasi timp de la o singura statie. Pot avea contor. De asemenea se poate modifica pretul pus pentru energie, personalizand in functie de necesitatile firmei care le foloseste. Masinile se pot incarca rapid de la aceste statii, iar montarea se realizeaza de catre echipele de specialisti angajate de catre Volt. Astfel toate aspectele tehnice sunt realizate corect. In Amsterdam si Rotterdam statiile EvBox din gama numita Public Line sunt permanent prezente. Ele sunt apreciate de catre toti conducatorii auto de masini electrice.

  • Beneficiile Volt

Volt este o firma care ofera o gama de produse de inalta calitate, care sunt apreciate pentru modul facil de utilizare. Statiile de incarcare electrica Volt pentru acasa, pentru zona business si pentru orase sunt cautate si permanent considerate a fi la un standard superior.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!