Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Firma Cross Design oferă modalități eficiente de proiecte de construcții la prețuri accesibile pentru clădiri comerciale și industriale, precum și proiecte pentru construirea rapidă a caselor pentru confortul clienților. Proiectele moderne de case oferă opțiuni de amenajare convenabile, care sunt optime, atât din punctul de vedere al confortului de locuit, cât și din punctul de vedere al economiei construcțiilor. În ceea ce privește designul exterior și soluțiile arhitecturale, aici multe pot fi luate din stilul clasic, dar complet reproiectat luând în considerare oportunitățile care au apărut ca urmare a introducerii celor mai noi materiale și tehnologii de construcție. Soluțiile simple sau banale au dispărut complet. Acum, fiecare proiect arhitectural este oarecum unic și non-standard. În același timp, toate elementele sunt menținute în cadrul unui singur stil și sunt elaborate foarte atent. 

Proiecte pentru stiluri modern pentru case și clădiri publice

Stilul modern al caselor și a clădirilor publice se distinge printr-o combinație de atracție vizuală, confort funcțional și eficiență tehnologică. Atunci când se face un proiect, este necesar să se ia în considerare dimensiunea parcelei, astfel încât să nu existe probleme cu autorizația de construire. De asemenea, trebuie să decizi imediat tipul de încălzire și metoda de alimentare cu apă pentru viitoarea construcție. În unele cazuri (de exemplu, cu încălzire pe gaz), este necesară o cameră separată (camera cazanului), în altele (de exemplu, dacă clientul dorește un șemineu în casa sa), unitatea generatoare de căldură (șemineu, aragaz) trebuie să fie integrată în structura clădirii. De asemenea, imediat, trebuie luată o decizie cu privire la numărul de etaje (unul sau două), precum și prezența unei mansarde.

Proiectarea de birouri și centre de birouri

Cele mai citite articole

În realitățile lumii moderne, o persoană petrece o cantitate uriașă de timp la locul de muncă. Pentru munca sa confortabilă, există o întreagă industrie de birouri, afaceri și centre de afaceri, ale căror zone includ nu numai locul de muncă în sine, ci și spații conexe – cantine, magazine, zone de recreere, etc. modul de ședere a unei persoane la locul de muncă, care va contribui, de asemenea, la creșterea eficienței muncii în întreaga companie.

Proiectarea birourilor și a centrelor de birouri este un domeniu foarte important de proiectare, care afectează atât viața și nevoile unei anumite persoane, cât și întreaga companie. Specificul proiectării centrelor de birouri este de așa natură încât cuprinde și combină mai multe domenii de proiectare care alcătuiesc o gamă întreagă de soluții și tehnologii inginerești. La proiectarea centrelor de birouri, totul este supus unui studiu detaliat – soluții arhitecturale, soluții constructive, rețele de inginerie, siguranță la incendiu, deoarece, aceste secțiuni de proiectare afectează foarte mult siguranța ulterioară și șederea confortabilă a oamenilor în aceste clădiri și structuri.

Cele mai citite articole