Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jocuri unice ce pot fi jucate la cazino-uri online 

În cazul în care ești un vizitator des la orice tip de cazino, fie acesta unul fizic sau online, te poți întâlni, mai devreme sau mai târziu, cu o mare problemă. Te vei sătura de jocurile și slot-urile triviale și lipsite de orice unicitate. De aceea, în acest articol, vă vom prezenta 3 jocuri cât se poate de interesante și, mai important, cu un design și un gameplay unic din punctul de vedere a unui cazino. 

Penalty Shoot-Out (Evoplay)

Penalty Shoot-out este un nou joc marca Evoplay. Acesta nu este echipat cu role sau linii de plată. În schimb, acesta are un ritm extrem de rapid care te va ține în suspans pe tot parcursul jocului și, mai important, este bazat pe mult-iubitul fotbal, sport ce se bucură de milioane de fani în întreaga lume. Acesta este echipat cu o grafică clară, un design extrem de modern și animații care îți vor oferi un boost de adrenalină. 

Spre deosebire de multe alte sloturi, acesta nu are role și întregul joc se învârte de fapt în jurul unei runde de jocuri de noroc instantanee în care trebuie să învingi portarul și să marchezi un gol dacă vrei să câștigi.

Loviturile sunt împărțite în cicluri a câte cinci șuturi fiecare. Fiecare gol marcat este evident simbolul unei recompense. Cea mai bună parte a acestui joc este faptul că, dacă reușești să marchezi toate cele 5 lovituri, vei câștiga un x30,72 din pariul pe care l-ai pus inițial. După aceea, vei putea începe o nouă rundă. 

Puteți alege să treceți prin toate ciclurile de cinci lovituri sau vă puteți colecta câștigurile după orice gol pe care îl faceți. Pentru primul gol câștigați x1,92 pariul dvs., pentru două goluri la rând câștigați x3,84 pariul dvs., pentru trei goluri obțineți x7,68, iar pentru patru goluri la rând veți câștiga x15,36 pariul dvs.

Pe lângă Penalty Shoot-out, mai poți încerca și: 

  • Ace Round
  • Pride Fight 
  • Football 
  • Football Manager 
  • Penalty Series

Plinko (Spribe)

Cele mai citite articole

Plinko este un joc de pariuri furnizat de dezvoltatorul Spribe. Acesta este bazat pe o populară emisiune televizată din Statele Unite ale Americii ” The Price is Right”. Ideea jocului este cât se poate de simplă dar extrem de ingenioasă. Jucătorul trebuie să arunce mingi pentru a nimeri în diferite casete. În dependență de caseta în care ai nimerit, poți câștiga diferite multiplicări care pot ajunge până la x555. 

Plinko de la Spribe are 3 niveluri de greutate posibile. Jucătorul poate alege dintre 12, 14 și 16 pini. Evident, cu cât este mai mare numărul de pini, cu atât este mai greu să nimerești și cu atât este mai mare fiecare multiplicator pe care îl vei nimeri. 

Cu toate acestea, Plinko de la Spribe mai permite jucătorilor să aleagă volatilitatea jocului. În dependență de culoarea bilelor alese, verde, oranj și roșu, mărimea multiplicatorului crește. Bilele verzi au cea mai mare probabilitate de a ajunge la un câștig dar, în comparație cu cele roșii, un multiplicator extrem de mic. Cele mai optime bile sunt cele oranj. Acestea au un multiplicator decent și, în comparație cu bilele roșu, au o probabilitate normală de a cădea pe un loc câștigător.  

Pe lângă varietatea multiplicatorilor și a volatilității, jocul mai atrage printr-un design interesant și muzica atrăgătoare. Acesta te face să te focusezi asupra bilelor, multiplicatorilor și a altor parametri din joc și te ajută să uiți despre orice altceva, dându-ți posibilitatea de a te relaxa și a juca în liniște sumele de bani planificate. 

Aviator (Spribe)

Aviator de la Spribe este unul dintre cele mai interesante și inovative jocuri de cazino din lume. Acesta, pe lângă faptul că are un design inedit, a introdus un alt unghi sub care te poți uita la jocurile de noroc și pariurile de bani. Pe lângă faptul că este interesant și captivant, acesta poate oferi un multiplicator uriaș pentru suma mizată în cazul în care ai destul tupeu și curaj pentru a ține cât mai mult timp pariul deschis. 

Aviator by Spribe are un RTP de 97% și a fost lansat pe 30 noiembrie 2019. De asemenea, are un pariu minim de 0,10 USD și un pariu maxim de 100 USD. Puteți face un pariu sau două pariuri în același timp. Și tu decizi când să-i oprești, unul câte unul.

Jocul gratuit Aviator de la Spribe este un concept de jocuri de noroc online cu adevărat unic, cu o experiență nouă pentru unii jucători. Putem spune că este un joc din categoria crash. Ideea principală este că avionul va începe să zboare. Trebuie să faceți pariurile și să le opriți chiar înainte ca avionul să zboare. Acest lucru se datorează faptului că atât timp cât avionul zboară, există un multiplicator în creștere. Prin urmare, trebuie să încasați banii înainte ca avionul să dispară.

Cele mai citite articole