Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Protejarea personala, a casei si a gospodariei de incursiunile ilegale ar trebui sa fie cea mai importanta activitate pe lista de prioritati. Camele spion ascunse sunt folosite din ce in ce mai mult acum, mai mult decat oricand, in intreaga lume, ca mijloc principal de a proteja casa. 

Camerele de spionaj sunt practic peste tot in magazinele universale si de proximitate, case, bancomate si chiar spatii publice din numeroase tari, inclusiv din Romania. Aceste camere spion sunt frecvent introduse in dispozitive de inregistrare video si sunt vizualizate de persoanele responsabile cu securitatea unei anumite locatii. 

Camerele spion au fost realizate pentru a descuraja activitatile criminale in locurile in care sunt instalate, inclusiv in propria casa, insa pot fi folosite si in alte scopuri.

Avantajele utilizarii unei camere spion acasa sau la birou:

Camerele de spionaj protejeaza de activitati criminale si de spargatori. Un alt lucru pe care il poate face o camera spion pentru utilizator este sa expuna daca partenerul sau este infidel si ce face acesta cand nu esti prin preajma. 

O camera le poate arata rapid  parintilor ce fac copiii in timpul zilei, daca isi indeplinesc sarcinile dupa scoala atunci cand nu sunt parintii acasa, sa detecteze spargatori din casa sau apartament. Camera se poate folosi pentru a spiona dadaca si pentru a vedea cum aceasta trateaza copiii, pe cine aduc copiii acasa si ce fac in timpul liber, ce fac ei pe web cand parintii nu sunt acasa si lista poate continua. 

Cele mai citite articole

Cu ajutorul camerelor, proprietarul poate vedea cine intra si cine iese. De asemenea, un alt aspect important este ce se intampla la petrecerile copiilor, iar o camera pusa foarte bine este cea mai buna solutie.

Dezavantajele utilizarii unei camere spion acasa sau la birou

Principalul dezavantaj al camerelor spion este  faptul ca invadeaza intimitatea caselor si devine foarte neplacut sa fie facute chiar si cele mai simple activitati. De obicei parintii sunt cei care stiu ca sunt camere in interior si pot sa se simta stanjeniti sa isi desfasoare activitatea.

Un alt mare dezavantaj este faptul ca semnalele wireless pot fi interceptate si nu exista protectie legala care sa impiedice acest lucru. Asta inseamna ca cineva poate, practic, sa acceseze conexiunea  fara fir pentru a urmari ce afiseaza camerele  spion. 

Cu siguranta nimeni nu isi doreste ca altcineva sa intercepteze aceste camere, insa vestea buna este ca foarte multe au protectie si cer parole petru a putea fi accesate, deci problema dispare.

Camerele spion pot fi cauza mai multor certuri acasa. In cazul in care unul dintre parteneri nu stie ca este spionat si afla, se va simti neplacut si va intelege ca nu are nimeni incredere in el. Sau, daca copiii afla ca sunt spionati, vor fi suparati si isi pot acuza parintii pentru lipsa de incredere sau chiar pot sa isi modifice considerabil comportamentul si nu in bine.

Cu toate acestea, camerele de spionaj au de cele mai multe ori avantaje si cheia pentru a se obtine doar avantajele este o buna comunicare in familie, astfel incat sa nu apara probleme ulterior.

Cele mai citite articole