Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Daca v-ati intrebat vreodata de ce hainele de blana naturala reprezinta o adevarata investitie din punct de vedere al pretului, atunci aflati ca o haina de blana naturala este realizata manual, folosind numai piei si vopsele naturale de cea mai inalta calitate, provenite adesea din surse responsabile. Producatorii de haine de blana obisnuiesc sa se aprovizioneze in mod responsabil cu materie prima, colaborand cu furnizori care respecta cele mai inalte standarde etice. Doar asa, se pot fabrica haine de blana de inalta calitate, luxoase, calduroase si confortabile. 

Haina de blana – o optiune ecologica

Spre deosebire de paltoanele si jachetele de blana artificiala care sunt fabricate din materiale sintetice, nebiodegradabile si care ajung la depozitele de gunoi producand tone de deseuri, hainele de blana naturala sunt fabricate din materiale ecologice, care rezista o viata intreaga. Indiferent daca este transmisa din generatie in generatie, recroita pentru o noua silueta sau intr-un stil nou, o haina de blana naturala poate fi reciclata si modificata cu usurinta, prelungindu-se astfel durata sa de viata. 

Haina de blana – luxoasa si contemporana

Cele mai citite articole

Cele mai multe modele de haine de blana reprezinta o expresie a luxului modern, fiind relevante si accesibile pentru femeia independenta de astazi. Totusi, asta nu inseamna ca haina de blana nu mai este fabricata traditional, exact asa cum se obisnuia acum zeci de ani. O haina de blana se va afla intotdeauna in tendinte, impresionand in acelasi timp cu semnele distinctive ale maiestriei de lux. Nu exageram cu nimic daca spunem ca o haina de blana va dura toata viata, contribuind la tinute pline de rafinament si de stil. Luxoasa, versatila, calduroasa si confortabila – s-ar putea sa nu doriti sa va mai desprindeti de haina de blana. 

De la vedete, actrite si fotomodele, haina de blana a cucerit inimile tuturor. Cel mai probabil, o haina de blana naturala nu se va demoda niciodata. Aceasta este magia blanii adevarate – a fost eleganta in anii `90, a ramas eleganta dupa anii 2000 si va fi continua sa impresioneze prin eleganta sa de neintrecut. Pentru a obtine tinute vestimentare impecabile, asigurati-va ca optati pentru un model de haina de blana clasica sau minimalista si veti avea astfel o haina de iarna impresionanta an dupa an. Puteti chiar sa ii aduceti modificari mai tarziu, daca noile stiluri vor solicita asta, dar va fi necesar sa apelati la servicii profesionale de cojocarie. Doar un cojocar calificat stie toate particularitatile blanii naturale, stie cum sa o trateze si cum sa efectueze cu succes schimbarile dorite pentru a-i oferi o noua viata.

In ciuda tuturor militantilor si a celor care duc proteste nesfarsite, haina de blana naturala este un articol vestimentar ecologic, prietenos cu mediul inconjurator, durabil si longeviv, care poate fi reciclat si poate fi transmis din generatie in generatie. 

Cele mai citite articole