Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Numeroase sunt marcile de ceasuri inteligente existente in ziua de azi pe piata. Ceea ce face cu adevarat diferenta in termeni de stil este cureaua aleasa pentru smartwatch. Iata de ce este bine sa schimbam cureaua unui smartwatch din cand in cand.

Rafinarea stilului

Ceasurile inteligente reprezinta gadgeturi, obiecte tehnologice care ne permit sa ne organizam mai eficient viata de zi cu zi. Pe langa functionalitatile tehnologice, un smartwatch poate fi, in ziua de azi, un veritabil accesoriu la moda. 

In plus, ne este mai usor sa schimbam o curea smartwatch in functie de preferinte, dar si in functie de utilizare. Piele, silicon, nylon…exista o multime de posibilitati in privinta alegerii unei curele smartwatch. 

Cele mai citite articole

Atentie insa, este important sa se respecte utilizarea prevazuta pentru fiecare bratara in parte. Spre exemplu, pentru a face sport nu este recomandata cureaua din piele deoarece transpiratia risca sa o deterioreze. Orice model de smartwatch existent in ziua de azi pe piata poate fi accesorizat cu o bratara frumoasa.

Afirmarea personalitatii

Conform unei zicale vechi, stilul spune multe despre personalitatea noastra. Pentru a da dovada de originalitate, avem cu totii tendinta de a ne accesoriza incheieturile cu ceasuri care atrag atentia. Din pacate, indiferent ca ceasurile sunt traditionale sau inteligente, bratarile acestora se invechesc cu timpul. Pentru a iesi in evidenta, este deci inevitabil sa le schimbam. Mai mult decat un simplu accesoriu, bratarile sunt o modalitate excelenta de a face o declaratie. Schimband bratarile, ne putem afirma personalitatea.

Pastrarea controlului asupra unor constante vitale

Ceasurile inteligente nu sunt doar obiecte care indica timpul. Succesul lor nu se datoreaza doar eficientei, ci, mai ales, functionalitatii lor exceptionale. Adevarati aliati ai “obsedatilor de controlul”, acestea permit urmarirea in timp real a constantelor vitale ale organismului precum:

  • tensiunea arteriala;
  • ritmul cardiac; 
  • frecventa respiratorie;
  • temperatura corporala;

Datorita importantei lor, ceasurile inteligente nu trebuie neglijate. De indata ce cureaua ceasului inteligent este deteriorata, schimbati-o imediat. Nu este nevoie sa asteptati pentru o noua achizitie, mai ales daca nu va puteti permite una imediat. O simpla schimbare a curelei va fi mai mult decat suficienta pentru a urmari semnele vitale ale corpului dumneavoastra. La urma urmei, sanatatea nu este un subiect de neglijat!

Cele mai citite articole