Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Evenimentele speciale sunt cele in cadrul carora se creeaza cele mai frumoase amintiri. Fie ca e vorba de banchetul de la sfarsitul clasei a VIII-a, fie ca e vorba de nunta sau botez, acestea sunt doar cateva dintre evenimentele in cadrul carora toate persoanele dragi se aduna intr-un singur loc si petrec momente de neuitat impreuna. Asadar, fiecare detaliu conteaza, oricat de mic si neinsemnat ar parea. 

Organizarea unui eveniment de succes implica, bineinteles, si alegerea unei mobile care sa se potriveasca cu tema si stilul petrecerii. 

Cate stiluri de mobila pentru evenimente exista?

Mobila pentru evenimente este cea care atrage imediat atentia participantilor, fiind amplasata in toata sala. De aceea, este important sa se stabileasca in mod clar care este tema si care este stilul predominant al respectivului restaurant. 

Stilurile de mobila pentru evenimente se aleg, asadar, in functie de specificul restaurantului, care poate fi:

  • Vintage;
  • Modern;
  • Industrial;
  • Elegant;
  • In diversitate mare de culori si nuante,
  • Monocrom;
  • Clasic;
  • Minimalist.

De asemenea, este important ca mobila respectiva sa fie si practica, astfel incat sa ajute toti invitatii si participantii evenimentului sa se simta cat mai confortabil. 

Cum se alege in mod corect mobilierul de evenimente?

Cele mai citite articole

In primul rand, este esential sa se aleaga scaune horeca de un grad ridicat de confortabilitate, pentru ca invitatii sa se simta cat mai bine. Asadar, pe langa aspectul placut pe care trebuie sa il indeplineasca aceste scaune, este important sa fie si comode, pentru ca acolo invitatii isi vor petrece o parte destul de mare din durata evenimentului, gustand mancaruri atent alese si socializand cu prietenii sau rudele sale.

In al doilea rand, nici masa nu trebuie sa fie mai prejos. Fie ca se opteaza pentru mese mai mari la care sa poata sta mai multi invitati, fie ca se aleg mese mai mici, este necesar ca acestea sa fie rezistente. 

In al treilea rand, materialul folosit pentru acoperirea meselor si a scaunelor trebuie sa fie de o calitate ridicata. A se lua in considerare ca vor veni si multi invitati insotiti de copii, care pot fi destul de neindemanatici si pot varsa cu usurinta diverse lichide care afecteaza aspectul materialului.

In al patrulea rand, un alt lucru care trebuie sa fie respectat este diversitatea stilului. Nimeni nu-si doreste ca sala in care isi organizeaza cel mai important eveniment din viata sa sa aiba un aspect comun, banal, fara sa aiba si o amprenta personala, care sa-l scoata in evidenta. Asa ca, in procesul de alegere a mobilierului de evenimente se ofera puncte in plus pentru creativitate si originalitate. 

Alegerea mobilei pentru sala de evenimente poate parea un lucru dificil, insa, daca se respecta toate criteriile mentionate in randurile de mai sus, se pot obtine rezultate de-a dreptul remarcabile, care vor ridica respectivul local la standarde inalte in ochii clientilor.

Prin urmare, stilul, tema si gradul de confortabilitate sunt cele mai importante criterii de care trebuie sa se tina cont in momentul cand se alege tipul de mobila pentru sala de evenimente.

Cele mai citite articole