Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cele mai tari sloturi cu animale pe care le poți juca demo

De la caței și până la rinoceri și alte bestii sălbatice, tuturor ne plac animalele. Fie că ni le-am dori sau le avem deja aproape, ca animale de companie, fie că ne place să fim fascinați de puterea de maiestuozitatea lor în sălbăticie, animalele au fascinat și impus respect mereu pentru oameni. Din acest motiv îți recomandăm să îmbini două din cele mai mari pasiuni și anume animalele și jocurile de noroc. Și cum se pot îmbina acestea mai bine decât sub forma unor sloturi oferite de unele din cele mai mari studiouri de profil din lume. Iar partea cea mai bună este că aceste sloturi pot fi jucate și în varianta demo, astfel încât oricine să se poată bucura de joc în sine și să-și facă timp să admire și grafica deosebită folosită în acestea. Acest lucru este un mare câștig atât pentru începători cât și pentru jucătorii mai experimentaţi. Asta pentru că, în acest fel oricine poate capătă experiența necesară pentru a face pasul mai apoi spre jocurile serioase, cu mize și premii în bani adevărați. 

Poate unul din cele mai cunoscute jocuri de tip slot cu animale este Buffalo King Megaways. Lansat în 2019 de către Pragmatic Play, acest joc este unul care transporta jucătorul în Vestul Sălbatic nord american. Aici acesta are parte de aventura, întâlniri cu animale care au definit spiritul american dar și de câștiguri impresionante. Jocul este unul cât se poate de simplu de utilizat. Însă asta nu înseamnă că nu surprinde jucătorii aproape la fiecare pas. În primul rând, grafica și sunetele folosite sunt perfect alese pentru a crea o atmosfera autentică de salon din timpul cuceririi Vestului Sălbatic. De la bizoni la vulturi pleșuvi și până la cerbi, acest joc îmbină simboluri clasice americane cu un sistem de joc inedit care vine să completeze imaginea de succes a Buffalo King Megaways. Principala schimbare pe care orice fan al edițiilor anterioare ale jocului o va observa este numărul de coloane și rânduri pe care sunt afișate simbolurile. Nu mai puțin de 6 coloane, a cate 2 până la 7 simboluri, și un rând, conținând 4 simboluri sunt folosite pentru a permite jucătorului un număr total de 200,704 combinații posibile, în comparație cu doar 4,096 în versiunile mai vechi. 

Cele mai citite articole

Perfect pentru cei care își doresc ceva relaxant, dar și captivant în același timp, Dog House Megaways demo este aici pentru ei. Această versiune demo a jocului produs tot de studiourile Pragmatic Play vine să completeze versiunile anterioare ale acestuia, și să ofere tuturor șansa de a experimenta ce înseamnă un joc de tip slot creat pentru divertisment dar și pentru câștig. Grafica folosită este una care evocă pe cel mai bun prieten al omului printr-o serie de imagini animate care vin să completeze ideea de loc de joacă pentru animale. Cele 6 coloane, cu număr de simboluri variabil, sunt aici pentru a ajuta pe oricine să creeze cele mai bune combinații cu fiecare rotire. Controlul pariului și câștigurile potențiale pot face pe oricine să se îndoiască de sensul adevărat al expresiei „viață de câine”. Jocul Dog House Megaways demo este varianta perfecta pentru orice iubitor de animale dar și de jocuri de noroc să își petreacă puțin timp liber, fără a afecta în vreun fel bugetul de recompense ale celui mai bun prieten al sau. 

Din curțile suburbane, Pragmatic Play ne trimite direct în savana africană. Se pare că studiourile cu sediul în Malta au descoperit rețetă succesului în ceea ce privește sloturile cu animale. Great Rhino Megaways este un nou succes al acestora, jocul oferind noi posibilități de distracție oricui nu-i este frică să pășească printre rinoceri, gheparzi sau gorile. Grafica impresionantă și fundalul sonor sunt deja elemente care au devenit definitorii pentru jocurile acestui dezvoltator. Ele îi ajută, pe cei interesați de câteva momente de relaxare, să se deconecteze de la cotidian și le oferă o experienţă imersivă în lumea jocului. Cele 6 coloane cu număr de simboluri variabil și rândul cu cele 4 simboluri oferă de asemenea numeroase combinații oricui este în căutarea unui joc care la se ofere câștiguri și experiențe deosebite în același timp. În plus, numeroasele animații care vin alături de aceste combinații câștigătoare fac din joc un adevărat deliciu pentru simțuri.

Cele mai citite articole