Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cele mai bune țări pentru pariuri

Pariurile sunt o treabă importantă pentru cei care le văd ca pe o activitate recreativă. Atunci când mergi în vacanță sau călătorești destul de mult și îți dorești să ai o cale de a scăpa de stresul acumulat în toată activitatea de zi cu zi, este important să poți avea acces la activitatea pe care o consideri plăcută. Prin urmare, astăzi vom discuta despre un subiect nu atât de răspândit, dar suficient de cunoscut de către toți jucătorii, astfel încât să putem oferi tuturor informațiile de care au nevoie pentru a se juca la cazinouri și pentru a plasa pariuri, oriunde călătoresc pe glob. Și nu doar vom oferi câteva sugestii, dar chiar vom aborda subiectul celor mai bune țări pentru a plasa pariuri deoarece acestea oferă servicii deosebite pentru fiecare jucător. Iată care sunt aceste țări:

China

Deși China nu pare a fi prima destinație pentru jocurile de noroc sau pariurile pe care le poți plasa la diferiți operatori, este una dintre cele mai potrivite țări pentru cei care găsesc pariurile drept fiind o cale de scăpare din lumea stresului. China poate avea un regim politic dificil pentru cei care locuiesc acolo, dar printre cele mai bune bonusuri casino pe care le poți revendica la operatorii de jocuri de noroc din China sunt în Hong Kong, capitala chineză a jocurilor de noroc. Mai mult decât atât, cei mai mulți turiști care ajung în Hong Kong depășesc cifre amețitoare în fiecare an, iar una dintre destinațiile pe care doresc să le bifeze în timpul activității lor sunt jocurile de noroc de la cazinourile spectaculoase pe care le vei găsi aici.

Hong Kong este denumită deja de foarte mulți ani ca fiind capitala jocurilor de noroc, iar cu această reputație importantă și tot ce vine la pachet cu toate lucrurile pe care le găsești în acest oraș, Hong Kong-ul a devenit unul dintre cele mai mari motoare de acumulare a bugetului pentru fondul guvernamental. O bună parte din PIB-ul Chinei, dacă putem spune asta provine din activitățile de jocuri de noroc, lucru pe care îl putem observa în fiecare an doar analizând cifrele. Iar când un sector precum cel de gambling îți produce atât de mulți bani, este normal să îl susții și să investești în el, lucru pe care China îl face foarte bine, oferind servicii premium tuturor turiștilor.

Regatul Unit

Fiecare oraș sau țară alege să se concentreze pe una sau mai multe activități de gambling ce pot fi promovate într-un fel sau altul către publicul pasionat de o asemenea activitate. Deci, în timp ce în China, jucătorii sunt absolut înnebuniți de păcănele și jocuri de noroc cu legături strânse în anime sau personaje fictive, unde efectele grafice contează cel mai mult, Regatul Unit este cunoscut pentru o cu totul altă ramură a jocurilor de noroc. Aici, în fiecare weekend, cetățenii rezidenți împreună cu turiștii se strâng în hipodroame pentru a urmări curse de cai și evident, pentru a plasa pariuri. Sumele încasate în aceste weekenduri când oamenii pariază pe caii favoriți nu pot fi măsurate, dar cu siguranță știm că ajung la niște cifre enorme.

Cele mai citite articole

Dar cursele de cai nu sunt singurele activități pe care englezii le preferă. Dacă nu sunteți la curent cu ultimele știri din fotball, răspunsurile despre echipe, cote, jucători, turnee sau victorii și statistici se află cu siguranță în grupurile de pasionați din Regatul Unit. Deci dacă iubești cursele de cai și fotbalul, știi care este următoarea ta destinație.

India

India este prima excepție despre care vom vorbi în acest ghid pentru că în majoritatea regiunilor din această țară, jocurile de noroc și activitățile de gambling în general, sunt interzise. Dar de ce am inclus India ca fiind una dintre cele mai bune țări pentru jocurile de noroc? Pentru că cei care rulează jocuri de noroc în mod ilegal în această țară, profiturile sunt exorbitante. În India este interzis prin lege să plasezi pariuri sau să te implici în jocuri de noroc, în majoritatea zonelor din țară. Cu toate acestea, s-au găsit mai multe modalități prin care jucătorii să poată plasa pariuri având în vedere că legile din India privind jocurile de noroc sunt foarte învechite.

Australia

Australia are un set de legi restrictiv și foarte riguros în ceea ce privește jocurile de noroc, dar din fericire, acestea afectează doar modul în care agențiile de pariuri sportive și gambling promovează aceste servicii. Cu toate acestea, toate jocurile de noroc sunt legale, iar toți operatorii de jocuri de noroc au găsi modalități variate pentru a-și promova serviciile și fără să fie foarte agresivi promovând câștiguri și tot felul de minciuni sau promisiuni false, strategii folosite și în alte țări de către cei care oferă servicii de genul acesta.

Concluzie

Dacă vei călători vreodată în interiorul granițelor acestor țări, nu uita să te informezi cu privire la contextul în care ai sau nu ai voie să plasezi pariuri și să te joci în cazino. Dacă respecți legea, vei găsi că toate țările oferă ceva aparte.

Cele mai citite articole