Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ce este metodologia Agile si care sunt avantajele ei?

Cadrul de dezvoltare Agile este preferat de toate echipele moderne si foarte performante de dezvoltare de produse si solutii. Agile metodologie are ca subiect Scrum si este special conceputa pentru gestionarea de proiecte complexe, in care cerintele si solutiile tehnice evolueaza odata cu implementarea. 

Pentru cine sunt cursurile?

Cursurile sunt, de obicei, pentru cei care se implica in dezvoltarea de produse si solutii, ca activitate principala sau in proiecte ocazionale, ca membri ai echipelor de management si ca beneficiari sau parti interesate. 

In mod particular, acesti profesionisti, cum sunt cei din agentiile de dezvoltare software, agentiile creative sau dezvoltatorii de afaceri, managerii de proces si consultantii, vor afla in Scrum o cale catre rezultate sustenabile si imbunatatite, un timp scurt de lansare pe piata, o satisfactie crescuta a clientilor si mai multa incredere in propriile abilitati.

Ce beneficii se obtin dupa un astfel de curs?

In primul rand, cei care fac astfel de cursuri, vor invata sa isi dezvolte propriile solutii si proiecte de business cat mai creative si mai inovatoare. Cu ajutorul cursului, fiecare specialist se va adapta mai repede la toate schimbarile, va comunica mai usor in echipele de lucru, va identifica si va gestiona mai usor toate riscurile. Se vor obtine astfel performante imbunatatite pentru viitoarele proiecte.

Cele mai citite articole

De asemenea, cei care fac astfel de cursuri se vor initia intr-una dintre alternativele pentru solutiile clasice de management al proiectului. Sistemul acesta ajuta antreprenorii sa se adapteze si sa ia decizii rapid astfel incat sa obtina rezultate bune in proiecte cat mai complexe. 

Pentru industriile dinamice, Scrum este una dintre cele mai recomandate abordari Agile si este de asemenea, printre cele mai des folosite instrumente care imbunatatesc procesul de lucru.

Compania este acreditata international si este prima si singura din Romania care poate face astfel de cursuri cu acreditare, ridicand standardele in management si leadership la nivel international. 

Un astfel de centru de formare a competentelor este foarte important pentru antreprenori si pentru cei care vor sa se adapteze si sa gaseasca solutii moderne pentru toate proiectele abordate de companie.

Cele mai citite articole