Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
banner
banner

Ce este acidul hialuronic care îl face atât de popular în toată lumea? Serios, acest produs este iubit de fiecare generație, sex și grup de venituri de pe planetă.

Acidul hialuronic este cheia pentru a lovi instantaneu liniile fine și a face pielea să arate strălucitoare. Poate fi găsit în orice, de la seruri la măști de foi și chiar injectabile – dar ce anume este?

Acidul hialuronic (HA) este un zahăr găsit în mod natural în pielea noastră, care reține apa și o menține hidratată și plină. HA din corpul nostru deține de o mie de ori greutatea sa în apă, pentru a reține nu numai toată umezeala din piele și articulații, ci și pentru a preveni evaporarea în aer a acelei umezeli.

La fel ca colagenul și elastina, cantitatea de acid hialuronic care apare în mod natural în corpul nostru scade pe măsură ce îmbătrânim. Cu toate acestea, există modalități de a stimula producția de acid hialuronic în corpul nostru.

Care sunt beneficiile acidului hialuronic?

HIDRATARE

Hidratare = Acid hialuronic.

Gândiți-vă la acidul hialuronic ca la o băutură MARE de apă pentru pielea dumneavoastră. Este capabil să rețină până la 1.000 de ori greutatea sa moleculară în apă. Acidul hialuronic pătrunde în piele și leagă apa de celulele pielii, infuzând toate straturile pielii cu umiditate valoroasă, întineritoare.

banner
banner

ÎMBUNĂTĂȚIREA BARIEREI LIPIDICE

Acidul hialuronic întărește barierele naturale ale pielii pentru a ajuta la blocarea umezelii pentru un efect de hidratare și mai dramatic. În timp, acest lucru poate ajuta la încetinirea deteriorării barierei lipidice și la protejarea și fortificarea acesteia.

TON DE PIELE MAI STRÂNS

Nimeni nu vrea o piele lăsată. Vreodată. Pe măsură ce îmbătrânim, elastina din piele se descompune, iar pielea își pierde elasticitatea. Un truc rapid pentru a vă verifica elastina (bounceback-ul) este să vă ciupiți pielea de pe partea superioară a mâinii. Dacă se întoarce rapid înapoi, mai aveți multă elastină. Pe măsură ce îmbătrânești, pielea nu va reveni la fel de repede. Acidul hialuronic NU va înlocui elastina, dar poate ajuta la apariția etanșeității pielii.

TEXTURĂ MAI NETEDĂ

În același mod, face ca aspectul pielii să arate mai strâns, acidul hialuronic netezește și textura pielii. Acest lucru are ca rezultat un finisaj mat și neted pe care îl puteți vedea și simți.

LINII FINE ȘI RIDURI MAI PUȚIN VIZIBILE

Nu este niciodată prea devreme pentru a începe să protejăm și să hrănim pielea.

Acidul hialuronic ajută la  reducerea vizibilității liniilor fine și a ridurilor care păstrează umezeala pe piele, creând un efect plump. Când pielea este protejată și hidratată, poate avea loc o producție crescută de celule cutanate, deoarece pielea nu este ocupată să lupte pentru hidratare. Acest lucru duce la celule mai netede și mai pline de piele.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!