Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Avantajele barcii gonflabile

Vrei sa-ti exersezi pasiunea sau sa navighezi pentru distractie? Se observa ca tot mai multi clienti cumpara o barca pneumatica din magazinele online. De aceea, iti oferim toate avantajele care pot reprezenta o astfel de barca daca tot eziti si esti lipsit de informatii.

Ce este barca pneumatica?

Dupa cum sugereaza si numele, barca pneumatica este o barca realizata cu un plic de aer esential pentru plutirea pe apa. Acesta este usor, la indemana si robust. Acesta devine din ce in ce mai preferata fata de barcile rigide.

Denumita si barca gonflabila, acest tip de barca este realizata din material de calitate, asigurandu-i atat longevitatea, cat si robustetea. Barcile complet gonflabile sunt realizate din neopren, hypalon, vinil sau cauciuc.

Practica, confortabila si flexibila, barca gonflabila poate fi un adevarat aliat pentru marinari. Acesta este un echipament la fel de potrivit pentru persoane fizice ca si pentru profesionisti.

Motive bune pentru a cumpara o barca gonflabila

Cele mai citite articole

Barca gonflabila  are compartimente de aer pentru a imbunatati flotatia barcii. Dar si stabilizarea barcii in plina navigatie.

In plus, majoritatea barcilor gonflabile incorporeaza sisteme de depozitare ingenioase pentru a economisi spatiu in interiorul barcii. Acest loc este eficient si in aer liber pentru parcare, deoarece acest tip de barca este compact si usor de mutat. De exemplu, unele barci au manere pe spatele barcii si in interiorul compartimentelor de aer. Fara batai de cap pentru a-ti pune barca in sau in afara apei.

Barca gonflabila

Unul dintre marile avantaje este economisirea consumului de combustibil, deoarece barcile gonflabile sunt usoare si, prin urmare, necesita mai putina putere a motorului.

In general, acestea sunt garantate intre 5 si 6 ani, iar materialele folosite in constructie sunt de inalta calitate si durabile.

Utilizati o barca gonflabila in functie de o anumita utilizare

Dimensiunea barcilor gonflabile variaza cu dimensiuni cuprinse intre 2 metri si 17 metri. Odata aleasa marimea, iti poti folosi barca pentru urmatoarele activitati: scufundari, pescuit, navigatie pentru promenada, sporturi remorcate sau pentru a amesteca toate aceste activitati in acelasi timp.

Diferitele tipuri de barci gonflabile

  • Barca gonflabila: Usor de transportat, usurinta, economie de combustibil, capacitate mare de pasageri, stabila si sigura.
  • Barca rigida: Avantajul in aceasta gama este calitatea navigatiei. Aceaste barci trec usor de valuri si au o navigatie foarte buna pe apa. Cu toate acestea, aceste barci sunt mai grele si, prin urmare, au ca rezultat un consum mai mare de combustibil. Lansarea barcii este, de asemenea, mai complicata.
  • Barca semirigida: Acesta este un amestec intre barca gonflabila si barca rigida. Ofera multe compartimente deschise pentru depozitarea bunurilor (pescuit, echipament de siguranta etc.). Este o barca care imbina placerea de a naviga datorita puterii sale, dar si placerea de a naviga pe mare datorita structurii sale functionale.

Cele mai citite articole