Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
banner
banner

Broșele intră în categoria bijuteriilor elegante, ce subliniază feminitatea, completând perfect orice ținută vestimentară. Multe doamne și domnișoare consideră că broșa nu trebuie să lipsească sub nicio formă din colecția lor de bijuterii din aur

Broșele pot fi create din diferite materiale, însă cele cu un impact major rămân cele confecționate din aur. 

Chiar dacă multe femei sunt tentate să își poarte broșele în zona pieptului (conform stilului clasic), în prezent există și alte variante creative de prindere, astfel încât să îmbine armonios latura funcțională cu cea estetică.

5 moduri inedite de a purta o broșă din aur

1. Broșe pentru prinderea eșarfelor

Broșa din aur poate fi o modalitate eficientă de prindere a eșarfelor sau a fularelor. Aceasta contribuie la crearea unui efect vizual plăcut, atrăgând atenția asupra feței. Cu alte cuvinte, purtarea broșei în acest fel evidențiază într-un mod delicat trăsăturile feminine. Spre deosebire de rolul estetic pe care îl îndeplinește cu succes, broșa poate fi de un real ajutor în procesul de prindere a eșarfei, astfel încât să stea aranjată într-o formă cât mai fixă.

2. Broșe pentru căciuli sau pălării

Dacă este vorba despre o pălărie, broșa poate fi un detaliu care să îmbunătățească semnificativ aspectul accesoriului. Această metodă de folosire a broșei amintește de moda franțuzească.

banner
banner

3. Broșă din aur folosită drept pandantiv

Unele tipuri de broșe din aur pot fi folosite cu încredere și drept pandantive pentru lănțișoare, datorită designului care permite acest lucru. De exemplu, broșele mari cu model de fluture sunt o variantă casual și elegantă în același timp, ce se potrivesc de minune ținutelor de zi.

4. Broșă așezată la reverul sacoului

Broșele purtate la reverul sacoului oferă o personalitate aparte ținutelor. Așezate în acest fel, broșele se potrivesc perfect în cazul ținutelor office sau formale. Aceeași modalitate de aplicare poate fi valabilă și pentru paltoane sau cardigane.

5. Broșă așezată pe buzunarul cămășii

Broșele pot fi așezate cu încredere și pe buzunarul cămășii sau chiar a jachetei din denim, atrăgând imediat atenția. Purtată astfel, broșa oferă un impact vizual plăcut și înveselește orice ținută.

Concluzii

Broșele sunt accesorii care au capacitatea de a schimba întregul aspect al unei ținute, oferind o amprentă personală și autentică. Ele sunt privite ca bijuterii rafinate, ce subliniază perfect feminitatea și frumusețea unei femei.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!