Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ai rămas fără materiale video pe care să le vizionezi pentru a-ți satisface pofta pentru jocuri de noroc? Norocul tău este că noi suntem mereu aici să îți oferim informații noi despre cele mai cool documentare despre Poker pe care să le urmărești în timpul liber. Poker-ul este un joc foarte complex, plin de momente tensionate, iar în urma unui turneu la un astfel de joc vei învăța multe despre propria persoană, despre capacitățile personale de joc și despre cum funcționează industria jocurilor de noroc. Prin urmare, trebuie să fii pregătit să iei notițe pentru că documentarele pe care ți le vom descrie sunt pline de informații și sfaturi.

KidPoker

Nu sunt prea multe lucruri de spus despre programul KidPoker decât că aparține unuia dintre cei mai renumiți jucători de Poker, care se întâmplă să fie și român, Daniel Negreanu. Dacă nu știți cine este Daniel Negreanu, cu siguranță ați văzut filmulețe cu și despre el în toate cazinourile din România, inclusiv Conti Cazino dar despre asta vom discuta cu alte ocazii. Principala ocupație a lui Daniel Negreanu a fost mereu cazinoul, dar mai ales jocul de Poker. Nu este ușor să câștigi peste 45 de milioane de dolari la acest joc, iar Daniel știe foarte bine ce înseamnă să pariezi la mize mari. Este un tip amuzant, plin de viață, glumeț și activ la masa de joc. Mai mult decât atât, a reușit să acumuleze o avere frumușică din turnee, are 6 brățări World Series of Poker și se bucură și de multe alte titluri.

Faptul că un om de succes în Poker precum Daniel Negreanu are un ghid pentru jucătorii începători este un lucru foarte mare. Iar motivele pentru care ar trebui să nu ratați acest ghid este că toate informațiile pe care le veți dobândi de la Daniel sunt bazate numai și numai pe experiență. Mai exact, pe experiența de joc pe care Daniel a reușit să o acumuleze încă de la vârsta de 16 ani. Prima lui încercare de a juca la un turneu a eșuat, dar nu s-a dat bătut, a acumulat din nou un buget pentru pariuri și s-a întors în Vegas pentru a câștiga primul său WSOP. KidPoker merită fiecare bănuț pe care îl poți plăti pentru un astfel de curs, iar noi te încurajăm să-i acorzi o șansă.

Poker Queens

Cele mai citite articole

Este mai mult decât normal că un ghid de Poker realizat de femei trebuia să își găsească locul printre restul miilor de astfel de materiale. Pentru că jocul de Poker era în mare parte frecventat de către bărbați, femeile au primit și ele în sfârșit ceea ce merită, iar Poker Queens spune chiar povestea celor mai de succes jucătoare de Poker din lume. Câteva dintre cele mai celebre nume pe care le vei vedea în acest documentar sunt Liv Boeree, Maria Ho sau Jennifer Tilly. Fiecare dintre ele și-a câștigat reputația de jucător profesionist de Poker și sunt foarte mândre că au reușit o asemenea performanță. Nu întâlnești în fiecare zi un cumul de atâta frumusețe și talent, așa că este mai mult ca sigur că merită să vezi în întregime documentarul.

High Stakes – The Story of Sam Trickett

Documentarul despre Sam Trickett este genul acela de material la care ar trebui să te uiți pentru a vedea adevărata față a industriei de gambling și cum se simte defapt să fii un jucător profesionist care trece prin toate stările și presiunile ce vin la pachet cu anxietatea și posibilele sesiuni depresive pe care le ai atunci când joci pentru foarte mulți bani. Mulți dintre noi ne dorim să câștigăm sume foarte mari de bani, dar majoritatea nu am putea înțelege ce înseamnă să pariezi zeci de mii de dolari în fiecare minut și să pierzi milioane de dolari doar în urma unui pariu care a durat câteva secunde pentru a fi definitivat. 

Așadar, documentarul despre viața lui Sam Trickett face toate aceste lucruri și ne învață cum arată viața prin ochii unui jucător de poker profesionist. Dar mai important decât atât, vorbește despre momentele dificile și despre faptul că succesul vine la pachet și cu multe griji, stres, depresie sau chiar momente pe care nici nu vrem să ni le imaginăm. Din fericire, în timpul documentarului ești destul de frecvent pus în situația în care înțelegi care sunt greutățile și întreg materialul este conceput ca o lecție de viață pentru cei care urmăresc.

Concluzie

Materialele educative despre jocurile de noroc nu sunt foarte ușor de găsit și cu siguranță nu sunt multe care să îți și ofere o informație de calitate. Prin urmare, dacă ești pe punctul de a da start unuia dintre documentarele descrise de către echipa noastră, ai luat decizia cea bună. Vizionare plăcută și sperăm că vei găsi informații de calitate în fiecare minut.

Cele mai citite articole